1

Czerwony Kapturek po hiphopowemu: Zapina ziomala Kaptur przez osiedle na miejscówke do starszej Jareckiej. Pokitrane ma po kieszeniach troche bakania i jakis szamunek. Wyczail ja wilk wypas i scieme jej z klatki odstawia: - Elo sztuka. Gdzie sie idziesz ustawic? - Wybilam sie z chawiry i hetam sie z tym towarem do starej ojca. Wilk skumal akcje w moment i miedzy blokami skrót na miejscówke do starej Jareckiej wylukal, a po drodze zdazyl jeszcze bucha sciagnac z writerami. wpi* Jarecka, kabone jej z szuflad powyjmowal, co by na ziolo starczylo. Jebnal sie na wyro i scieme odstawia. Moment i laska w czerwonej bluzie tez ustawia sie na miejscówce. Patrzy na babke i nie czai wszystkiego: - Babka, melanz jakis byl, ze uszy i oczy troche przyduze masz, czy to moze ja za duzo smazylam? A wilk zajawke juz taka zlapal, ze opierdolil w moment Kaptura i faze na wyrze dalej odstawia. Nagle psy wbily sie do chawiry Jareckiej i w moment skatowaly wilka za odstawianie nielegalu. Klime z podwórka zdazyl jeszcze pozdrowic, 'HWDP' krzyknal i zszedl ze swiata z rozpierdolonym bebnem. Psy Kaptura i Babke wywlekly z bebechów i razem z wilka towaru po kresce sciagneli

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

róló  :twisted:

All I hear is the sound of me falling on the ground

3

roksor :!:  :!:  :!:

sun/goes/nowhere/fo/real

4

Mooocno owocowe :)

: 404. Stopka not found

5

Dobreeeeeee XD Znajdźcie bajke o Królewnie śnieźce. Wiem, ze jest ^^.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

6

kewl :) !!

Onizuka róla ! :)

7

Najlepsze sš "Magiczne przygody Kubisia Puchatka"  :D Pewnie leżš gdzieœ na sieci  8)

8

hehhehee ... kozacka zajawka

9

a cala historia miala pewnie miejsce w betonowym lesie...

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

10

heh... ścierwiony captoorek of the flag :) !

Axe Twoja fota wypas :) to jakiś nowy rodzaj wenery
czy kręcisz z jakąś perwersyjną lalką ? :)))))))

joke of coz !!!   

Mam nadzieję, że będziesz na next CP i walniemy jakieś wino mocy ?

pozdrówka !!!

Onizuka róla ! :)

11

mow do mnie 'darth axe'   :twisted:
a wino? - jak nie jak tak!

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

12

mow do mnie 'darth axe'   :twisted:

a dla mnie to polaczenie Dartha Maula z Wlodzimierzem Leninem (ale bez obrazy, AXE)   ;)

a bajka rzadzi - w koncu trzeba trafiac do dzisiejszej mlodziezy jej wlasnym jezykiem...  :P   8)

13

lenin zyl, lenin zyw, lenin budiet zyc  :P
a moze ktos przelozy dziela ojca rewolucji na dzisiejszy ziomalski jezyk?

14

Bajka fajna ale  bolesne jest to, ze sporo kolkow naprawde tak mowi... ych jak ich czasami poslucham to mi sie topor dworeczny w kieszenie otwiera...

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

15

żadnego przekładania dzieł Lenina czy innego Marksa..... :twisted:
a co do bajki to rulez.....
zróbcie więc miejsce z deka,bo Dely zaraz będzie tańczył breka:)

gep/lamers^dial

16

Dely: megaroxor melanż bez ding-dong!

17

Rulerowo ziomnale, jou manamana! :D

Kontakt: pin@usdk.pl