dobrze i dobrze że napisał:) twardym trzeba być nie miętkim ;) gdy na studiach aplikowałem do jakiegoś tam magazynu komercyjnego, jako wymagane prace przesłałem oczywiście zgrane na CDR kodowane magazyny ze sceny PC do których popełniałem artki a w CV oczywiście wpisałem grubym fontem tytuły wszystkich scenowych zinów do których pisałem, od czasów amigowskiego HotDoga ;) Miałem ochotę wypisac wszystkie party na jakich się bawiłem, ale udało mi się opanować, mimo że osobiście uwielbiam czytać takie zestawienia, podobne do odwiedzanych pół bitewnych i brzęczących, przyznanych za odwagę medali ;)
Hehe, nie wiem czy jakaś głupia pipa to czytała... bo worku tego wtedy nie dostałem, ale choć miałem czyste sumienie, czego bym nie miał pisząc poprawne politycznie przylizane cv w którym zarzekałbym się jak bardzo uwielbiam czytać poprawnych politycznie pisarzy i słuchac jazzu. A jajo, napisałem w kategorii muzyka jako ulubionych artystów: Jogeir Liliedahl i Maniacs of Noise ;-)
uważam że szczególnie koderzy powinni się przyznawać w CV do popełnianych demek włacznie z miejscami jakie zajeły one na compo, serio mówie. W dobie ogólnego zidiocenia ktoś kto umie coś takiego wykodowac powinien się tym chwalić, ot by odróżnić się od zaludniającego ten kraj stada idiotów :D
Akira
ps. disk magazine commercial ;)
Historia Konsolek Przenośnych z oczywiście istniejącym wątkiem scenowym dotyczącem demka 'Human Targed' Melon Designu w którym to występuje konsola GB i wątkiem ATARI bo jest o Lynxie oczywiście na maksa dużo :D
http://www.scenial.pl/archives/2025
scenial - journalsme de la scene ;)