Dostałem zapytanie via telefon, więc odpowiadam: jest mozliwość dorobienia koszulek. Niestety, cena poszła w górę - teraz wychodzi 33zł (nie powinno być więcej) - co do jakości, Ci co brali niech się wypowiedzą.
Zasada: deklarujemy sie poniżej, jak się uzbiera conajmniej 10 egzemplarzy - wysyłam numer konta. Po wpłynięciu przedpłat -na minimum 10 sztuk - ruszamy. Ewentualna wysyłka - paczka według cennika PP. Odbiór w Warszawie lub na Grzybsoniadzie: 0zł (mogę też komuś przekazać w tych miejscach), gdzie indziej doliczamy jednorazowo koszt wysyłki. Jak ktoś się zadeklaruje, a nie wpłaci w terminie - czarna lista u mnie na przyszłość. Na wpłatę czekam 48 godzin po wysłaniu infa (lub do poniedziałku, do godziny 20-tej, jeśli wyślę dane do przelewu w weekend).
Koszulki małe logo - małe logo (białe) z przodu, na lewej piersi, kolor koszulki czerwony lub czarny. Rozmiarówka: od M-ki do XXXL (w taka spokojnie wchodzi Draco). Metoda "druku" - as usually - termotransfer.
Przykładowe wymiary:
Miara złapana jednostronnie, pierwszy wymiar u dołu rękawów, drugi w okolicach brzucha. Aby był obwód - miara mniej więcej razy dwa
XL: 58cm i 59cm
XXL: 60cm i 61cz
XXXL: 63cm i 64cm
Przypominam, że mam jeszcze czapeczki po 15zł. Jak ktoś chętny - proszę się dopisać w komentarzach. Na ewentualne deklaracje czekam tydzień - do 26 stycznia, powiedzmy do 20-tej. Jak będzie minimum 10 sztuk - wysyłam numer konta i działamy. Jak nie - zamykamy temat.
=================================================
Poniżej lista płac za koszulki (czapeczki mam, więc na listę nie wciągam):1. jell - 1xXL, czarna =====>wpłacone (razem z czapeczką)
2. drac030 - 3xXXXL, czarna ====>wpłacone
3. innuendo - 1xM, czerwona ====>wpłacone
4. Fox - 2xL, czarna ====>wpłacone
5. Dracon_ - 1xXXL, czarna =====>wpłacone
6. Bouli - 2xL, czerwona, 1xXL czerwona, 1xM, czerwona, 1xXXL czerwona
7. Tatqoo - 3xXL, czarna ====>wpłacone
8. Sun - 2xXXXL, czarna ====>rezygnacja (czasowa)
Lista będzie stale uaktualniana, a Ci co odbiorą - usuwani z listy płac (oczywiście po zebraniu zamówien i odebraniu koszulek)