Witam.
Mam pytanko do ludzi ktorzy byli na Rush H... (nie wiem jak to sie pisze...) w chyba 96-98 w tych latach bardziej 96....
a moze to nie bylo tam,... ale chodzi mi o jedna rzecz.... a wiec...

napisalem loadera takiego w stylu CHAOS LOADER no i pytanie czy ktos ma to "cudo" wiem ze dokonczylem to i dalem to komus... tylko za cholere nie pamietam komu... bo bylem tak najeb....zalany ze nie wiem ... i chcialem oblukac jak to wyglada.. jezeli ktos to ma to podeslijcie mi ...plizzzzzzzzzz.... a to chyba nazywalo sie SWORD LOADER ;)

dziex...

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

2

Chyba rzeczywiscie po pijaku to pisales i dawales. Hope Initializer to sie zwie, a jak nie zapomne to jutro dostaniesz...

3

..... Hope Initializer to sie zwie....

HOPE-- kurcze skad ja taka nazwe wytrzasnelem? moze mi ktos pomoze to rozszyfrowac... Jedyna osoba ktora byla podczas twozenia tego czegos byl Marcys/swd z ktorym pilem :)

LewiS byl bym wdzieczny.. jak bys nie zapomnial ;) Dziala to chociaz?

moj mail to: MALY_SWD@O2.PL

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

4

sprawdz maila :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

5

Dzieki ziomal bo zapomniałem... :P

Mały: działa i to bardzo fajnie.

6

Duze dzieki za podeslanie... kurcze ja nawet nie widzialem tego na oczy ;) a co do instrukcji to nie wiedzialem ze istnieje ;) Dzieki....

Macie jeszcze jakies moje (swordowe) produkcje o ktorych nie wiem? jak cos to podeslijcie .... pozdrowka

7

Przejrzyj bazenke plikersow - jest pare gier słorduf :) Moze znowu sie zdziwisz :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

8

Przejrzyj bazenke plikersow - jest pare gier słorduf :) Moze znowu sie zdziwisz :)

patrzylem i nie znalazlem takich rzeczy, jesli macie slijcie na maila... zbieram produkcje swordow.. :) bo mi dyski wcielo.

MPT demo (mam nadzieje ze poytraktowaliscie to jako dowcip;)
3d Zine
Megatazin 1i2
Sword Noter -takie coc do pisania listow (inna nazwa tego czegos to sword noter)
FE (Font Editor)
Elenium ;)
Qpeg- czy jakos tak  przeglondarka do plikow graficznych, rozpoznawala tez spakowane obrazki ... nie pamietam jaka byla oficjalna nazwa tego ;)

dziex

9

sprawdz maila :))

10

sprawdz maila :))

dzieki jestes Wielki! ;)  A co do %%% to na Party da sie zrobic!
pozdrowka dla zbieraczy zaginionych produkcji Sfordow