Hej,
Jakubie -- pytanie wprost: czy brales moze udzial w programie Kabaretozercy w TVP2?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Jakub Husak w TVP2?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Jakubie -- pytanie wprost: czy brales moze udzial w programie Kabaretozercy w TVP2?
Brał, brał... emisja była w piątek 17.12.2010.
Jeszcze nie wiem czy wygrał ale zaraz sobie dooglądam :)
A co to jest za program?
Heh! Ogladalem ten program. Patrze, jakis gosciu podobny z pyska do Kuby. Przypadek, mysle. Patrze na napis z imieniem na klatce piersiowej - JAKUB. Gryzlo mnie, czy to On czy ktos podobny a imie jest totalnym zbiegiem okolicznosci. Byl w duecie z kobietka - Agnieszka o ile pamietam. Gdybym wiedzial jak zona/partnerka ma na imie to bylbym bardziej przekonany.
Epij: program to taki teleturniej wiedzy o kabarecie.
Pecus: WYGRAL! A wlasciwie WYGRALI! :) I to w wielkim stylu :)
Pin: stanowcze Twoje NIE jakos w kontekscie entuzjastycznej wypowiedzi Pecusia staje sie czyms na ksztalt truskawowego pendrajwa Yerzmyeya :)
Pecuś,
zapodaj materiał....
Będę mógł zapodać jutro bo to z virtual-PVR muszę w firmie zgrać....
Ale ostrzegam, ze jakość taka sobie
Pecuś,
zapodawaj linka...
Proszę bardzo:
http://dl.dropbox.com/u/1756153/Kabaretozercy.wmv
a dziekuje, sciaga sie...
Taaaak, to Jakub.
A tak uzupełniająco to zaprzszam do poczytania http://allegro.pl/show_user.php?uid=7097, klikając odnośnik "o mnie".
Hej,
Tak!
I prostuję: To ja i moja siostra, Paulina. Tak, wygraliśmy ten TV. Do dziś działa, odtwarza h264 i obsługuje polskie napisy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Jakub Husak w TVP2?
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 65 zapytań