Hej,
Jakubie -- pytanie wprost: czy brales moze udzial w programie Kabaretozercy w TVP2?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
TNFSD-GUI Graficzny interfejs użytkownika dla serwera TNFS
Wywiad z Bocianu na AtariOrbit Wojciech "Bocianu" Bociański, znany w naszym środowisku programista, udzielił wywiadu serwisowi AtariOrbit.
FujiNet. Artykuły odkrywające możliwości Jak urządzenie łączy Atari z nowoczesnością, umożliwiając społecznościową rywalizację w grach i korzystanie z sieciowego OS.
atari.area forum » Bałagan » Jakub Husak w TVP2?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Jakubie -- pytanie wprost: czy brales moze udzial w programie Kabaretozercy w TVP2?
Brał, brał... emisja była w piątek 17.12.2010.
Jeszcze nie wiem czy wygrał ale zaraz sobie dooglądam :)
A co to jest za program?
Heh! Ogladalem ten program. Patrze, jakis gosciu podobny z pyska do Kuby. Przypadek, mysle. Patrze na napis z imieniem na klatce piersiowej - JAKUB. Gryzlo mnie, czy to On czy ktos podobny a imie jest totalnym zbiegiem okolicznosci. Byl w duecie z kobietka - Agnieszka o ile pamietam. Gdybym wiedzial jak zona/partnerka ma na imie to bylbym bardziej przekonany.
Epij: program to taki teleturniej wiedzy o kabarecie.
Pecus: WYGRAL! A wlasciwie WYGRALI! :) I to w wielkim stylu :)
Pin: stanowcze Twoje NIE jakos w kontekscie entuzjastycznej wypowiedzi Pecusia staje sie czyms na ksztalt truskawowego pendrajwa Yerzmyeya :)
Pecuś,
zapodaj materiał....
Będę mógł zapodać jutro bo to z virtual-PVR muszę w firmie zgrać....
Ale ostrzegam, ze jakość taka sobie
Pecuś,
zapodawaj linka...
Proszę bardzo:
http://dl.dropbox.com/u/1756153/Kabaretozercy.wmv
a dziekuje, sciaga sie...
Taaaak, to Jakub.
A tak uzupełniająco to zaprzszam do poczytania http://allegro.pl/show_user.php?uid=7097, klikając odnośnik "o mnie".
Hej,
Tak!
I prostuję: To ja i moja siostra, Paulina. Tak, wygraliśmy ten TV. Do dziś działa, odtwarza h264 i obsługuje polskie napisy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Jakub Husak w TVP2?
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 65 zapytań