Dokładnie tego szukam oferty z cena proszę zostawiać na stronce. Szukam tez karty graficznej dla Atari TT 030 jeśli ktoś ma takowa to chętnie nabędę z tym ze jeśli chodzi o kartę płatność w przyszłym msc.
Atari 4-ever
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » CDRW SCSI,Karta sieciowa BNC dla PC , kabel sieciowy BNC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokładnie tego szukam oferty z cena proszę zostawiać na stronce. Szukam tez karty graficznej dla Atari TT 030 jeśli ktoś ma takowa to chętnie nabędę z tym ze jeśli chodzi o kartę płatność w przyszłym msc.
Atari 4-ever
http://cgi.ebay.pl/PANASONIC-SCSI-CD-RO … 4cf34752e5
ps. To płyty szukasz?
Witam dziękuje za link.
Rysiu to jest CD-ROM ja szukam CDRW była nawet jedna sztuka na Allegro ale sprzedawca nie potrafił sprecyzować czy sprzęt jest sprawny czy nie.
ja gdzieś w gratach miałem kartę sieciową na BNC do Pc ta chyba na Ise 8 albo 16 bit już nie pamiętam musiałbym poszukać :-) pytanie co oferujesz w zamian ;-) oczywiście w wersji atari 8 bit :-)
Ogłoszonko dotyczy kupna więc jeśli byś chciał sprzedać to podaj cenę .
glowas11: tak z ciekawosci spytam - wiesz jak zuzytkowac taka karte isa?
Dokłanie mam komputerek typu PIII i tam jest isa więc karta się nada pytanie jaka cena bedzie tej karty i na jakim chipie jest "driver" etc..
Mam też info od Sikora że są przelotki na rj45 osobiście nie słyszałem o tym rozwiązaniu ale możektoś ma namiar gdzie by takie coś nabyć ???
A i gdyby co kwestia kabla już nie aktualna , nabyłem wtyki BNC więc kabelek sam sobie sklecę .
jakby ktos potrzebowal jednak podpiac pod nieco mlodsze komputery, ktore raczej isy nie beda mialy to pozostaje http://www.arstech.com/item-USB-2-0-to- … 2isar.html
nie probowalem tego, ale wszelkie opisy opiewaja to jako "jedyne co dziala"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » CDRW SCSI,Karta sieciowa BNC dla PC , kabel sieciowy BNC
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań