muzyka z YM2149 i Pokey'a
no, no, a DSP to co, pies :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » SV2k10 - lista obecności & aktualności.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
muzyka z YM2149 i Pokey'a
no, no, a DSP to co, pies :P
przedłużaczach do czego? :D - ja tam nie potrzebuję ... hahahahahhh
a jak tak dalej pójdzie, to partyplace podłączymy do najbliższej stacji trafo. To na wypadek, jak by się obwody w szkole poprzepalały :D
gwoli przypomnienia: koszulka XXL szt.1 dla mnie, please.
przedłużaczach do czego? :D - ja tam nie potrzebuję ... hahahahahhh
Zdrowego rozsądku. To by Ci się przydało.
To wyruszam za 10 min, po drodze zgarniam TDCa i lecimy na Gdańsk :D
Grey, a jak tam sie wjeżdża do tego PSB? Od Grunwaldzkiej czy jakoś od boku?
grey, jaka mniej więcej panuje temperatura w pomieszczeniu?
jury, dobrze, że jednak będziesz :)
Czy ktoś ma w kompie lpt?
@innuendo: Ja mam lpt w "przystawce" do laptopa, ale nigdy nie sprawdzałem czy to łącze na prawdę działa. Więc... "przystawkę" zabiorę, ale gwarancji działania nie daję.
marekp, chętnie z grzybsonem z niej skorzystamy :) Jeśli zadziała, to będzie możliwość wgrania stuffu do Pofo.
współczuje wszystkim którzy bolidami podążają na SV, przywaliło w pomorskiem śniegiem,że ho ho....Zoppot póki co zasypany, służby miejskie znów zaskoczone :P
Nie tylko zoppot ale całe 3city.
Jadąc bolidem tragedii nie ma, tylko nie pchać się na obwodnicę trójmiasta, bo tam jak zawsze tiry się ślizgają a za chwilę pewnie ją zamkną...
nie wiem jak tam Szczurek z pługami, ale Karnowski póki co daje dupy ;) Ważne by Adamowicz stanął na wysokości zadania w kontekście party ;)
Szczurek w miarę ok, chociaż mało dziś brakowało żeby autobus się na nie stoczył.
Siem :)
Dzięki za zajeb1ste party Gray i Pin i Piter i ktokolwiek pomagał w organizacji :)
Naprawdę fajna atmosfera, a poza tym prysznice z ciepłą wodą, piwo do oporu free, materace na miejscu albo schronisko obok jak ktoś ma stare kości, żarło w barze na miejscu (zwłaszcza domowy żurek pycha) atrakcji za wiele :D itd. itd. można by tak wymieniać ....kogo nie było, niech żałuje - zbyt dobre party! Była obsówa znaczna z kompotami, no ale to czasem jest nie do uniknięcia.
Dzięki dla Mono za konwertnięcie mod'a na neo i dla Yerza za udostępnienie nagłośnienia :)
Pozdro dla partyzantów, dzięki za wspólnie spędzony czas i dzieki dla wszystich, którzy wystawili prace! Respekt.
Dozo na następnym! :)
www.nie-ma-wyników.com
Prace, prace, music compo! Po ch* wyniki. :)
No i po party. Grey'u chciałem Tobie PODZIĘKOWAĆ!!! za party. To było coś NIESAMOWITEGO, ja to nawet nie będę
próbował opisać tego, bo brak mi słów, a do tego myślę że nie ma takich które mogły by
chociaż częściowo oddać to czym było SV1k10. Jak nie zrobisz następnego to ... no, także uważaj :)
Booker, a Tobie to jestem dłużny, dzięki za wypełnienie misji dzielnego pilnowania abym nie dostał się zbyt
blisko butelki :) Pozatym, Panie i Panowie partyzanci, wszystkim dzięki za REWELACYJNĄ zabawę.
jury, mamy coś Twojego (a właściwie Twojego Falcona).
Party super, ludzie także. Miło było pozna nowe osoby oraz tych, których znałam wcześniej tylko z nicków. Prac multum. Poza jednym elementem, który mi się nie podobał, to SV zrobiło na mnie pozytywne wrażenie :) grey, czekamy na kolejną edycję :)
I trochę prywaty: dzięki dla Jakuba Husaka i pirxa za bezpieczne odwiezienie do domu, maziemu i Yezusowi za wczorajszy nocny wypad po hot-dogi, Piterowi za możliwość użytkowania Jaguara ;) Kogo nie było niech żałuje. No i czekam na koszulki.
innuendo, o jakiego mojego Falcona chodzi? Ja swojego zabrałem, conajwyżej gdzieś tam się może walać mój mózg :)
ale to chyba nie na SV go zgubiłem, tylko już gdzieś dawno temu :D
Jak nikt się nie zgłosi, to ja chętnie przygarnę tego Falcona, hehehe.
edit:
hmm, ten falcon to pewnie Yerza, haha
Nie, to jest coś od Flaszki, draco pamięta co, i powiedziano nam, że to Twoje. Niech Yerzm zobaczy, czy czegoś mu nie brakuje. I taki cytat częsty z SV "kobieta w damskiej toalecie!" ;)
Jury, to jest sieciówka do flakona 10mbit. Zostawiłeś ją nam do warowania oprócz flaszki. :) Chyba Yerzu ją pobrał dla Ciebie. I dzięki, że Ci się chciało iść w nocy po hot dogi - życie mi uratowało haha. Jesteś u mnie spłacony :)
Draco ją ma, także jakoś Ci oddamy :) booker, hot-dogi to nie tylko Tobie ratowały życie ;) Na szczęście stacja visa vis.
Stacja moze wizawi ale tym razem było to bardzo daleko :D
W dodatku odcieta dwupasmowka z plotkiem po srodku :)
Dzieki wszystkim za party i swietna zabawe. Oprocz zgrzytu z pora compotow bylo bez zarzutu a nawet lepiej.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k10 - lista obecności & aktualności.
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 62 zapytań