A gdzie bylo napisane, ze ostrzyglem glowe na lyso ? ;P
Sa 3 stany owlosienia: lysy, zapuszczajacy i dlugowlosy ;)
Przepraszam, zle sie wyrazilem - mialo byc: A gdzie bylo napisane, ze ostrzyglem akurat glowe na lyso ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Nowy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A gdzie bylo napisane, ze ostrzyglem glowe na lyso ? ;P
Sa 3 stany owlosienia: lysy, zapuszczajacy i dlugowlosy ;)
Przepraszam, zle sie wyrazilem - mialo byc: A gdzie bylo napisane, ze ostrzyglem akurat glowe na lyso ;)
Xray napisał o slusznosci xyw zaczynających sie na jedynie prawdziwą litere X...proponuje X-Mcgajewra,X-Dracona i X-Mikeya itp.. :D
X to od 'eXtended' ? ;)
Nie wnikam, gdze Mak sie ostzygł na łyso ==''
Co do piątku, to jak by sie tak dało ... to mogę sie załapać? >.>
albo lepiej eXtreme....bo przeciez nie eXperimental...:)
Pewnie nie uwierzycie, ale moja xywa pochodzi od imienia i nazwiska (wszystkie inne xany to podrobki albo fani baldur's gate ;) ).
Co do piatku... to kto jest chetny oprocz Messiah? Chyba nie pozwolicie, zebym z nia poszedl sam na sam ;)
Nie wiem co inni chca. Wiem, ze ja chce browara
Xan tylko uważaj po ONA podobno mocną głowe ma do procentów...
Dokladnie, podczas Crazy Compo obalila w minute sama 0,5 litra... mleka UHT ;)
Cicho tam XD.
Przez pare godzin obaliłam z Mcm pół litra wygrane na Miss Mikrego XD. Ze mną sie nie zaczyna : >.
Xan: spoko, Ntp pewnie pójdzie, nie zostawi cię na pastwe mnie XD
jak chcesz mozemy sie kiedys sprobowac kto szybciej piwo wypije. (przegrany stawia:)
Grubshy: Ja treningi zaczynam od razu : >
Hahaha.. picie na zawody... nie wieta z kim sie mierzyta ;)
Wlasnie siedze sobie u kumpla i trenuje na poczet jutrzejszej biby :)
No dobra, ale teraz do rzeczy.... jezeli reflektujecie na to jutrzejsze piwo to proponuje jutro godzine 18:00 zalozmy pod skarbonka. Kumpel u ktorego wlasnie siedze (tez stary atarowiec) rowniez jest chetny.
Gdyby cos komus nie pasowalo to dzwonic prosze do mnie
606200680
Spoko, mam już twoje gg 8)
No ja sie postaram być, ale niestety, chyba żaden męski osobnk sie nie stawi XD. Muehehehe XD. A kolega tysz długowłosy? XD
... a ja mam długie włosy na plecach i czole i na ... i takie tam.
Xan;- uważaj na Messiah, bo to stary zgred - jeszcze się okaże, że Messiah to osobnik płci męskiej. Czy ktoś to sprawdził???
Może z Messiah to tak jak z Ace Ventura/psi detektyw i ten gag na końcu z tą kobitką. Wyobraźcie sobie, że to właśnie nasza przedmówczyni;- znam amatora takich przygód - Sebaloz z C64.. :D :D
Pin, ty nie zaponaj, ze masz jeszcze DZIADA XD.
A ty dalej wątpisz widze, ze mojej cycki są sztuczne ==''.
...tak, nadmuchał Ci je dziadek Wasko. hehehehehehehehehehehehehe;-
Poza tym, cycki to masz niczego sobie, gorzej z resztą. Tu można by poleimizować.... ale ostatecznie dobre cycki, to nie wszystko; to z czego pamiętam był problem trencińskich bimbałów. Wiesz co to takiego bimbały??
... tak, lecz oczywiście dla ciebie to dalej jest worek z ziemniakami.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pinokio: masz jakies konkretniejsze propozycje co do terminu sztaba? Fajnieby bylo dowiedziec sie troche wczesniej niz np. dzien przed...
... wiem, dlatego jeszcze nic nie mówie. Nie chce kolidować np. z terminem East, a dobrze byłoby zdiełać to przed Lastem - na tyle wcześniej, aby nikt później nie marudził, że kasy nima. .... Uradzimy.
Farewall to forum bejbes. Farewall to zloty, ku uciesze drewnianego.
Pin: Ty sie nie boj.. nie z takimi baborami ja mialem do czynienia i Messiah mi nie straszna.
Messiah: ogladnalem jeszcze raz tego pinokia w demku.. calkiem podobny hehe
Hahaha.. picie na zawody... nie wieta z kim sie mierzyta ;)
Wlasnie siedze sobie u kumpla i trenuje na poczet jutrzejszej biby :)
ue musisz trenowac? nie brzmi to jak wyzwanie...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Nowy
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 61 zapytań