Czesc.
Tutaj info jak ktos by chcial sie zabrac http://atarionline.pl/forum/comments.ph … ment_16716
*Kierowniku, przepraszam za linkowanie do "konkurencji":)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Wyjazd z WAWY na SV2k10
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc.
Tutaj info jak ktos by chcial sie zabrac http://atarionline.pl/forum/comments.ph … ment_16716
*Kierowniku, przepraszam za linkowanie do "konkurencji":)
Weź se sobą Zając-a...
Mazi-> ogolnie tak, wpisz sie na tamtym formu gdzie jest link. Mam 3 miejsca w aucie wolne, wiec kto pierwszy ten lepszy, ale zapisy tylko tam:) aby pozniej nie bylo pretensji, ze ktos sie zapisal itp...
I napisz skad Cie zabierac.
As-> Zajac wafel nie chce jechac, mowi cos ze ma w domu kolejke na sprzatanie WC i nie da rady tego przeskoczyc:)
Maly_swd: nie mam tam konta. Jezeli mozesz to wez poprawke na to, ze jestem chetny. Mieszkam na Kabatach wiec podjechalbym metrem gdzie bedzie najblizej i stamtad.
Mazi-> ok, zarezerwowane. Namiar do mnie masz tam (tzn nr telefonu, nie przejmuj sie kosztami polaczenia to tylko info dla odstraszenia marketingowcow:)
Najlepiej podjedz na Metro Swietokrzyska i wbij sie w autobus 155 jadacy na Wole (przystanek Redutowa lub Pustola) jak tam podjedziesz to zadzwon, wyjde po Ciebie i posiedzisz na kawie u mnie na reszte zalogi:) Wyjazd o 10:00-11:00
Maly_swd, można, wstępnie miejsca (vide priv)?
full:D
UWAGA.
Mam 1 miejsce wolne, jak ktos chetyny to o 10:30 PL.Bankowy KFC, nr do mnie 502834822 kto pierwszy ten lepszy:)
Mazi odezwij sie do mnie jutro do 10:00 PILNE. Chodzi o to ze o 10:00 jade w kierunku PL Bankowego, dasz rade dotrzec do mnie na Redutowa do 10:00?
To moze spotkajmy sie w KFC na pl. bankowym o 10:30-11:00? Tam mam prosty dojazd.
Mazi, PL Bankowy 10:30-11:00 pozdr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wyjazd z WAWY na SV2k10
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 53 zapytań