Czesc.
Tutaj info jak ktos by chcial sie zabrac http://atarionline.pl/forum/comments.ph … ment_16716
*Kierowniku, przepraszam za linkowanie do "konkurencji":)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Wyjazd z WAWY na SV2k10
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc.
Tutaj info jak ktos by chcial sie zabrac http://atarionline.pl/forum/comments.ph … ment_16716
*Kierowniku, przepraszam za linkowanie do "konkurencji":)
Weź se sobą Zając-a...
Mazi-> ogolnie tak, wpisz sie na tamtym formu gdzie jest link. Mam 3 miejsca w aucie wolne, wiec kto pierwszy ten lepszy, ale zapisy tylko tam:) aby pozniej nie bylo pretensji, ze ktos sie zapisal itp...
I napisz skad Cie zabierac.
As-> Zajac wafel nie chce jechac, mowi cos ze ma w domu kolejke na sprzatanie WC i nie da rady tego przeskoczyc:)
Maly_swd: nie mam tam konta. Jezeli mozesz to wez poprawke na to, ze jestem chetny. Mieszkam na Kabatach wiec podjechalbym metrem gdzie bedzie najblizej i stamtad.
Mazi-> ok, zarezerwowane. Namiar do mnie masz tam (tzn nr telefonu, nie przejmuj sie kosztami polaczenia to tylko info dla odstraszenia marketingowcow:)
Najlepiej podjedz na Metro Swietokrzyska i wbij sie w autobus 155 jadacy na Wole (przystanek Redutowa lub Pustola) jak tam podjedziesz to zadzwon, wyjde po Ciebie i posiedzisz na kawie u mnie na reszte zalogi:) Wyjazd o 10:00-11:00
Maly_swd, można, wstępnie miejsca (vide priv)?
full:D
UWAGA.
Mam 1 miejsce wolne, jak ktos chetyny to o 10:30 PL.Bankowy KFC, nr do mnie 502834822 kto pierwszy ten lepszy:)
Mazi odezwij sie do mnie jutro do 10:00 PILNE. Chodzi o to ze o 10:00 jade w kierunku PL Bankowego, dasz rade dotrzec do mnie na Redutowa do 10:00?
To moze spotkajmy sie w KFC na pl. bankowym o 10:30-11:00? Tam mam prosty dojazd.
Mazi, PL Bankowy 10:30-11:00 pozdr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wyjazd z WAWY na SV2k10
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 74 zapytań