Mniej więcej to miałem na myśli. Produkowano napewno dwa rodzaje pudeł, z flagą na USA i czyste na Europę, u nas pakowano je z Cybermorphem + naklejka lub niewielka ilość z Doomem i bez naklejki. Była jeszcze wersja japońska z doklejonymi "krzaczkami" i AvP w zestawie (dokładnie nie potrafię opisać bo dawno takiego pudła nie widziałem). Te z nadrukowanym oznaczeniem Cybermorph to może być coś z końca produkcji, znalazłem kilka takich pudeł na aukcjach i w 90% są to zaplombowane nówki, prawdopodobnie niesprzedane leżaki magazynowe.
Skąd moje wątpliwości? Od ok roku na Ebayach wszelkiej maści można kupić luzem gołe pudełka do gier, część to leżaki ale jest też niestety sporo dodruków, i to tych dotychczas najrzadszych gier co skutecznie zabija "kolekcjonerskość" wszystkiego co z Jagiem związane. Nie ma też problemu z kupnem nowiutkich pudełek do samej konsoli, instrukcji oraz naklejek z hologramem (plomb) więc każdy może sobie zrobić taką "nową" samodzielnie.
Oczywiście nie oskarżam Cie o nic Andrzeju, nie mam też zamiaru prowadzić dochodzenia na temat oryginalności Twojego egzemplarza. Jestem zwyczajnie uprzedzony w tym temacie po tym, jak kilku kozaków postanowiło nieuczciwie zarobić na kolekcjonerach :/