Jeżeli Mono nie będzie zainteresowany, to ja chętnie przygarnę. Szczegóły na priv.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Literatura do oddania
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli Mono nie będzie zainteresowany, to ja chętnie przygarnę. Szczegóły na priv.
Jestem, jestem. Ale możemy się podzielić. Planuję być na SV w grudniu, więc prawdopodobnie będę mógł tam przywieźć Magię (aktualnie jest u Candla).
edit: Aaaaa. Chodziło o MultiTOS'a. Nie zależy mi na oryginale - zadowolę się skanami :)
Więc jeżeli skanu nie ma w sieci, to możecie przysłać do mnie (zwracam za przesyłkę) a ja roześlę skan chętnym.
mowny, to podaj na priv adres to wyślę. Przepraszam też, że tak długo do ludzi nie docierają zamówione rzeczy, ale sprawy uczelniane. Guma poda adres, to pójdą wszystkie razem.
Poszły książki do Candla i xxl :) A pozostali panowie niech podadzą adresy, albo dostaną książki dopiero przy okazji party.
Poszły priorytetowo, więc, mam nadzieję, że dotrą w niedługim czasie. Nie ma sprawy :) To w końcu książki od drac030 a ja je tylko wysyłam ;)
Przepraszam wszystkich za długie milczenie, miałem różne sprawy.. w każdym razie obiecany skan instrukcji do MultiTOSa jest tukej
Innuendo, nie przysłałaś mi danych do przelewu za przesyłkę oryginału do mnie.
mowny, nie ma o czym mówić :) Dobrze, że do wszystkich dotarły książki.
To może ja się przypomnę z tymi dockami do XFD-601/2. :P Guma, zeskanowałeś je może? :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Literatura do oddania
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 47 zapytań