Kochani, oto szkic "na szybko" wykonany przez Piter'a (dziękuję!). Tak mniej więcej wyglądać będą koszulki dostępne na SV2k10. Jeszcze w tym tygodniu podane zostaną szczegóły i ceny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » SV2k10 - lista obecności & aktualności.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kochani, oto szkic "na szybko" wykonany przez Piter'a (dziękuję!). Tak mniej więcej wyglądać będą koszulki dostępne na SV2k10. Jeszcze w tym tygodniu podane zostaną szczegóły i ceny.
to ja chcieć jedną xxl!
Poproszę 1 M i 1 L.
Tylko białe ? ;>
szt.1 dla mnie, ale dużo XX dla mnie bo preferuję luźne t-shirty a nie typu "borat";)
Panowie, w tygodniu będą szczegóły :) to taki "szkic" :D I zmieniliśmy teraz trochę logotyp z tyłu na bardziej kolorowy (nawiązujący do kolorków w słowie ATARI na Falconie - zainteresowani wiedzą o co chodzi :P)
ja tez poprosze .XL szt 2
Też się piszę na 2 sztuki XXL
Na SV2k sound system był taki sobie, na SV2k4 było już znacznie lepiej... a co będzie na SV2k10? Otóż udało mi się załatwić sound system, który (po przekazaniu szczegołów Pinowi) cytat "hmmm - zanosi się na to, że można tym tynk odrywać od sufitu, ścian i parkiet w podłodze też może temu nie podołać :)"
Mixer, eliminator sprzężeń, koncówka mocy 2 X 1200 WATT + 2 kolumny 800 WATT każda i buffer 800 WATT (o ile gość go nie sprzeda bo wystawił gdzieś ogłoszenie w prasie).
Całością zaopiekuje się Pinokio.
Panie i Panowie, jak szaleć to szaleć :D
NIECH NAS USŁYSZĄ !!!
grey, czyli panie szaleć nie mają ;) Co do koszulek, to ja reflektuję, póki co, na jedną M.
To jak Pinek zacznie śpiewać caaałooodobooooowy to teraz wszyscy usłyszą!
Czesc
Witam wszystkich, w szczegolnosci organizatora Greya, w tej chwili moge powiedziec na 90% ze pojawie sie na party przyjade razem z Pin-em.
Pozdrawiam
Kroll
KROLL, wez dla mnie ident z party w Krakowie!! Rozmawialismy w Glucholazach. Kminisz?
ponawiam nieswoje poniekąd pytanie. Czy koszulki będą wyłącznie w kolorze białym???? - i czy mogą być w nie-białym, czyli czarnym i czy w takim przypadku będą cokolwiek zawierać ... w temacie napisów oczywiście :)
pin, sorki że tak późno odpowiadam. miałem 4 dni przerwy - przesilenie jesienne ;)
oczywiście że koszulki nie będą białe ;) cena obecnie oscyluje w granicach ok 37 zł, ale szukamy tańszych rozwiązań.
kolejne nagrody w drodze. wkrótce ogłoszę jakie :)
aaa. no i miło powitać na liście partyzantów Jakuba Husaka (hurray!)
witam
chcialem sie dopisac do listy uczestnikow i od razu pytanie: czy ktos moze wybiera sie z Wroclawia???
Koledzy Tytus i Elkabato - witajcie na liście !
Ponownie zwracam się do Was Kochani z prośbą o udział w konkursach. Robię to nie dlatego, że zanosi się na brak prac, ale w obecnej sytuacji gdy przychodzą kolejne nagrody, istnieje szansa że także 3-cie miejsca mogą być premiowane.
pozdrawiam :)
Grey
elakabator: juz myślałem że poległeś po jakimś meczu waszej Olimpii, bo na lata świetlne Cię wcięło ;)
Właśnie dopisałem kolejnych trzech party'zantuff z Czech, którzy potwierdzili obecność e-mail'em (Jan Krupka, Zdenek Burian, Bohdan Milar). Losy czwartego jeszcze niepewne (Pepax).
No robi się bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że starczy miejsca :D
No i ch.uj wziął darmowe piwo.
Przy takiej frekwencji wypadnie naparstek na uczestnika.
Jak dobrze pójdzie. :)
Yerz, domówiłem dodatkowo 1 beczkę (50 litrów) :)
Myślę że na party będzie 65 osób +/-. Jeśli 50 osób pije, to przy (łącznie) 150 litrach rachunek jest prosty :) No i obiecywałem jeszcze happy hours - i nie wycofuję się z tego :)
Pozdrawiam!
Grey
Rachunek będzie prosty, oczywiście :) - bo na 65 osób pijących będzie zapewne 165 ;) ... no i ziści się zła przepowiednia YerzmYeYa. Złego YerzmYeYa :D
Pin, zobaczysz pewien magiczny stół na SV2k10 :) Damy radę, nawet przy 165 :D Spotykamy się raz na jakiś czas... dlatego wszystko będzie w wersji maxxx :D
elakabator: juz myślałem że poległeś po jakimś meczu waszej Olimpii, bo na lata świetlne Cię wcięło ;)
nic z tych rzeczy... dowiedziałem się po prostu, że na party będzie darmowe bro to jestem z powrotem ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k10 - lista obecności & aktualności.
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 57 zapytań