Witam!
Ponieważ ostatnio są ostre jazdy na mnie i jestem "persona non grata" na tymże forum - ogłaszam wszem i wobec, że na jakiś czas znikam (znaczy się - nie będę się dopisywał do żadnych wątków, przeglądać pewnie "se bedę"). Mam dość wzajemnych jazd na siebie i tyle - Hospes, Mazi - dziękuję. Potraficie zmotywować do podjęcia właściwej decyzji.
Zasadniczo zastanawiam się co mnie jeszcze trzyma przy Atari? Bo chyba nie wzajemne relacje między forumowiczami. A, już wiem, trzyma mnie to, że to fajny sprzęt jest.
Oki, na razie chyba wystarczy. Do zobaczenia jakoś w przyszłym roku - bo w tym nie zamierzam się zbyt często pokazywać a na pewno nie zamierzam tu pisać. Wreszcie możecie sobie ode mnie odpocząć.
Narazka.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje