zaxon: sonda jest źle przygotowana. Wyobraż sobie, że chciałbym rozszerzyć kolejną Atarkę o SIO2SD i Stereo. Zgadnij którą odpowiedź zaznaczyłem, bo na pewno nie tę w której zawiera się VBXE ! Tylko dlatego, że jeszcze ktoś za chwilę wywnioskuje, że 75% chce posiadać VBXE ! Nie klasyfikował bym VBXE z innymi rozszerzeniami (SIO2SD, SIO2PC, Extra Ram) które tylko poprawiają bieżący komfort pracy atarynki.
jury: zgadzam się z tobą w 100%. po co rozwijać temat i pisać same pierdy. Oddam więc ostatni gaz w tej kwestyji.
Fakt powstania VBXE zapewne ucieszył wielu fanów atarynki, zwłaszcza tych zaawansowanych. To jedno z pierwszych mega-rozszerzeń przeznaczonych dla tej maszynki. Projekt ciekawy, ale tylko ciekawy jak dla mnie. Autor z pewnością się napracował i tutaj należą mu się brawa. Coż, każdy ma jakiegoś bzika. Z VBXE dla mnie to tak jak z motorynką, tj. można doń założyć silnik i kierunkowskazy od simsona i czuć niewielką odrobinę emocji. Ja taką właśnie czuję. Może 10 lat wstecz było by inaczej .... ale nie dziś. Takie czasy :)
STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB EditionPIN ready logo 3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...