http://www.youtube.com/user/kls4life#p/u/1/FWm498YjwYg
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Muzycznie; Ci to dopiero wymiatają
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.youtube.com/user/kls4life#p/u/1/FWm498YjwYg
No Chopin to nie jest :lol:
Ten gostek po lewej to jakby zasypiał - tak od niechcenia pstryka.
Można słuchać ... byle nie podczas prowadzenia auta.
A to jakieś Twoje ziomki, że ich promujesz? Bo generalnie to nie słyszę niczego co by ich specjalnie wybijało ponad pierdyliard bazylionów pomniejszych kapelek metalowych.
Hehhe, wczoraj przez przypadek na to natrafiłem. Z ciekawości włączyłem i na swój sposób zwariowałem. Ziomki mają góra 15-16 lat, niby nic szczególnego nie grają, ale technicznie dopierdalają czadu. Ile ja bym dał żeby w ich wieku tak grać! Patrząc na ich buźki to naprawdę, ośmielę się powiedzieć, rewela. Patrząc na całokształt death metalu to jak pisze xan, wtórne. Ale i tak dają czadu :)
Xan - dla mnie i reszty newbie - a daj linka do próbek kapel na poziomie debest, bo nie mam się do czego odnieść w Twojej ocenie.
OT: czy istnieją na Atarce kawałki w metalu?
Pajero: Atari 800 ma sporo metalu pod obudową ;P Dzięki temu jest masywne i waży swoje ;P
może bez wirtuozerki ale dobrze jadą jak na swój wiek,
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Muzycznie; Ci to dopiero wymiatają
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań