Ech, przepraszam za westchnienie na początku, ale widzę, że od czasów Gambleriad nic się nie zmieniło w kwestii kobiet i komputerów/konsol. Jako, że jestem kobietą, to czuję obowiązek wypowiedzenia się. Z komputerami i konsolami jestem związana od małego. Co prawda z Atari dopiero miałam styczność w wieku 8 lat, to jednak na szczęście miałam :) 8bit to też i moja pasja mimo, że jestem kobietą. A jak się owa pasja przejawia, poza tym, czym u innych? Staram się od czasu do czasu coś napisać i pomimo, że nie są to super programy, to sprawiają mi one radość. Od kodowania interesuje mnie bardziej grafika, toteż staram się rozwijać na tym polu. Jak postrzegam pasję u ukochanego? Przede wszystkim podziwiam go i szanuję za wszystko, co robi na Atarkę (i nie tylko). Od jakiegoś czasu pod jego okiem poznaję nowe rzeczy związane z programowaniem i próbuję coś pisać. Tyle w skrócie :) Na koniec napiszę tylko tyle, że dobrze, że macie pasję bo życie człowieka bez niej jest niezwykle nudne.
oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już