Ergo bibamus.
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Sikor mnie w*ia, bo...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ad nauseam.
sikor: gratulacje! czuj sie powodem dla ktorego Kate, milczaca, choc obecna tu na forum od 4 lat - pierwsze 3 posty tu napisala :)
moze to ciebie podbuduje? :)
tak! właśnie! dokładnie!
Ludzie gadają, że "Życie jest piękne, z czasem staje się piekłem, wsadź łeb do kibla i p* deklem".
Z kostuchą trzeba twardo. Kosą to se może przed lustrem pomachać. Ja swoją jak walnąłem
w suchy szkielet to kości brzęczały po schodach. Jak się pozbierała to zapowiedziałem,
że wcześniej niż za 60 lat to nie ma co przychodzić, bo rozpuszczę w kwasie.
A potem, to się zastanowię. Teraz to jak głodny pies od czasu do czasu wychyla łeb zza winkla,
ale wystarczy, że spojrzę swym morderczym wzrokiem i sp* aż się kurzy...
A na poważnie, to jakiś czas temu pod Wrocławiem rozbił się helikopter ratowniczy,
co leciał do wypadku na autostradzie. Dwóch zginęło, przeżył jeden - lekarz.
Później zadziwił wszystkich rehabilitantów ogromną chęcią życia. Ale też miał czasy "doła"
- pomógł mu wtedy jego brat: przyszedł i op* porządnie, żeby brał się do życia. Pomogło.
Sikor, op*?
Hth.
Sikor. Zbieraj dupę w troki i zawijaj na party, to się przy browarze omówi sprawy - jak ludzie ;)-
Amen!
Przypominam wątek dla chętnych, coby nie zaśmiecali innych tematów ;P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Sikor mnie w*ia, bo...
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 56 zapytań