To, że nie jadę - podyktowane jest między innymi uprzejmym zaproszeniem przez "Hospesa" (odpowiedni wątek), ale nie dylko. Wielki szacun dla Greya, że mu się chce.
Tak, nie podoba mi się, że jedną z "atrakcji" jest ogłaszanie darmowego picia. Tak, boli mnie to, że główną ideą większości atarowskich party (przynajmniej w Polsce) jest chlanie, a nie tworzenie prac. Tu też widać, że chcąc przyciągnąć "rzesze aktywnych scenowców" Grey stawia na "chlanie". Szkoda - gdyby takie coś wyszło bez takiego nagłaśniania tego aspektu - spoko - tak to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że "bez chlania to większość p*iparty". Szkoda.
Na koniec - tak, wszystkim, którzy pojadą życzę udanej zabawy i wysypu prawdziwych prac, a nie tylko rzeczywistych fraktali.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.