Dobra, wzięłam sie do roboty XD.
Wybaczcie ze to nie ja bez koszulki, ale równie piękna robota XD.
Wasko, kobznij szluga XD...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Kobznij szluga ...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra, wzięłam sie do roboty XD.
Wybaczcie ze to nie ja bez koszulki, ale równie piękna robota XD.
Wasko, kobznij szluga XD...
róló max !!!
a jak delikatnie trzyma ta faje.. hahaha.
Całkiem, całkiem, gdyby tam było jeszcze odręcznie narysowane tło (np. drzewo lub ławka) , byłbym wniebowzięty... :lol: 8) :P ;)
Hehehehehe - właśnie próbuję sobie wyobrazić minę Pani Vaśkowej! :lol: :lol: :lol:
Absolutely R0XXX!!! :D
Frasunek! ;)
Właśnie ciekawe cona to jego pani....?
Megaróló! Frasunek Mesia! Stawiam wino na party!
ps. Pamietaj, ze Ty mi stawiasz dwa :)
Całkiem, całkiem, gdyby tam było jeszcze odręcznie narysowane tło (np. drzewo lub ławka
Z drzewkiem i z lawka moglyby powstac jeszcze dwie oddzielne prace, Messiah moglaby stworzyc cala kolecje "vaskowych przypadkow" ;)
MacGyver - dobra, niech zrobi i powstalby slideshow "Przypadki Rafala D." ;-) Slideshowow ci u nas brak, wiec jedna produkcja wiecej to OK ! :-D
Dzięki za uznanie, starałam sie XD
lewis: Frasunek k**** frasunek XD To na Last Party wymiana win XD Przywioze ci jakieś z Krakowa XD
vasco uzywa zycia - czy to nie reklama funduszu emerytalnego? :lol:
Była trzecia strona NUMEN-a, to jest trzecia strona WASKA XD
A mnie zastanawia tylko jedno ... nie tyle co na to pani waskowa... Tylko kurde co na to Wasko?? XD
Chce zobaczyć jego mine ... tylko kurde.. moze mnie kopnać za to w dupe, ale nie chce bana na Lasta XD. Wasko, pamiętaj, że wisze ci jeszcze 23 złote XD
No niezłe niezłe:):):) I reklama starego "Byka" jest.....
mesia, nie boj vasca - nie skrzywdzilby kobiety, chyba ze sam chce dostac solidnego kopa :twisted:
pytanie brzmi, czy vasco wyciagal szlugi od innych w trosce o ich zdrowie, czy tez po prostu chcial sprobowac czegos nowego? ;)
śmiejcie się!!! :D wy #!@$^%@
Vasco wam da na Last Party
zaobaczycie.
mcm: z broda jestes prawie tak sexy jak ja :lol:
najeb*ny w 4 drewniane wibrat0ry pinokia zabrane do mesi axe...
whisky rox! (nie ma ro jak usiasc po krotkim acz tersciwym picuiu na forum)
Axe, ja bym do Vasca nie fikal - zapowiedzial, ze kazdy kto nie byl na QP2K3 bedzie placil podwojna stawke za wjazd na Lasta ;)
Miałam fuksa, ze pojechałam. A ym, co potem do Waskownicy pojechali Wasko za wjazd na Lasta będzie dopłacał XD.
Ja chcę, zeby zobaczył tą tapetke XD.
Widzialem - ja jestem oryginalny, ale ta reszta to fotomontaz na duszkach zrobiony.
Mam tu dać orginał zdjecia? XD
... hehe, Wasko; lepiej pomyśl jaką Ci zrobią invitkę z Orneta_video! Pamiętasz kodowanie pod drzewem? ... zrobie jakiś thc neo_moduł :: będzie RólÓ!
... to jakoś tak ;- przyjeżdzzzajcie na llllaaaast_ta ... bleeeerrrr^%&%&^
Nieeee tylko nie .neo :)
Waskoń róló !!!!! :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kobznij szluga ...
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 71 zapytań