O 6-tej rano urodził mi się dziś drugi synek :-) Mamusia i synek czują się dobrze.
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Synek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O 6-tej rano urodził mi się dziś drugi synek :-) Mamusia i synek czują się dobrze.
Level 2 completed. Congratulations.
Gratulację!!!!!
Gratuluje :-)
Level 2 completed
Gdzie koniec, to dopiero początek!
Congratulations od moich szkrabów
:) Gratulacje!!! :)
Gratulacje i wszystkiego najlepszego.
Gratki. A kiedy przewidujesz "congratulations, you've just finished the game?" ;)
no ładne cacko. :) gratulacje. Tata przy porodzie był? :) - czy zwiał? :D
Pin, Niestety trudno było znaleźć opiekunkę dla Wiktora o 4 rano więc tatuś musiał go pilnować (tak to jest jak rodzi się w weekend... nikogo nie ma zwłaszcza dziś, przed "Wszystkimi Świętymi"). Na porodzie starszego syna Wiktora oczywiście byłem i miło wspominam. Poród wtedy trwał około 30 minut. Dziś też było krótko... ale niestety beze mnie choć bardzo chciałem :/ Z ciekawostek powiem, że poród odbierała żona mojego kumpla z pracy, która akurat miała dyżur. Tak więc małżonka moja czuła się w miarę, nazwijmy to "bezpiecznie".
To najważniejsze, bo poczucie bezpieczeństwa szczególnie w takich chwilach jest niezwykle istotne. Ja miałem okazję szczęśliwie uczestniczyć w porodzie moich dwóch synów i myślę, że na tym warsztat należało by zamknąć :) - żyjemy w dziwnym kraju ;)-
Gratulacje!!!
To najważniejsze, bo poczucie bezpieczeństwa szczególnie w takich chwilach jest niezwykle istotne. Ja miałem okazję szczęśliwie uczestniczyć w porodzie moich dwóch synów i myślę, że na tym warsztat należało by zamknąć :) - żyjemy w dziwnym kraju ;)-
Poczucie bezpieczeństwa w dzisiejszych czasach można sobie kupić w takich chwilach.
Swissmed nie jest tani, ale to co oferują w zamian przechodzi nawet najśmielsze oczekiwania..
Congratulation! You are going to Level 3!!!
Dzięki chopy ! Jer, na poziom 3 potrzebował bym już chyba trainera ;)
Gratuluję i życzę zdrowia dla synka i mamy :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Synek
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 67 zapytań