Mam pytanie czy jest mozliwe aby fVDI ladowalo fonty TTF i SPD tak jak to robi NVDI, probuje odpalic fVDI pod CT + CTPCI i narazie mam problem chyba fVDI jest ladowane ale fontow nie moze zaladowac stad moje pyatanie ?
POzdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » fVDI i fonty TTF
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie czy jest mozliwe aby fVDI ladowalo fonty TTF i SPD tak jak to robi NVDI, probuje odpalic fVDI pod CT + CTPCI i narazie mam problem chyba fVDI jest ladowane ale fontow nie moze zaladowac stad moje pyatanie ?
POzdrawiam
Kroll
kroll: odpal fvdi z nvdi..
saulot: jesteś pewien ? bo jak uruchomiłem fVDI z NVDI to nawet nie udaje mi się uruchomić Radeona w TOSie nie mówiąc o MiNT.
Dostaję komunikat: "Unable to alloc AES blt buffer", nawet google nie zna takiego komunikatu :D
jury: pewien jestem, czy to 100% działa nie wiem :). Nie wiem czy to nie wymaga jakiejś dodatkowej konfiguracji po stronie fvdi, polecam zajrzenie do jakiejś dokumentacji.
O ile się nie mylę powineneś najpierw odpalić fvdi, a potem nvdi. Ewentualnie możesz spróbować ovdi, ale tam czcionek SPD nie będzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » fVDI i fonty TTF
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 59 zapytań