Mam pytanie czy jest mozliwe aby fVDI ladowalo fonty TTF i SPD tak jak to robi NVDI, probuje odpalic fVDI pod CT + CTPCI i narazie mam problem chyba fVDI jest ladowane ale fontow nie moze zaladowac stad moje pyatanie ?
POzdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » fVDI i fonty TTF
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie czy jest mozliwe aby fVDI ladowalo fonty TTF i SPD tak jak to robi NVDI, probuje odpalic fVDI pod CT + CTPCI i narazie mam problem chyba fVDI jest ladowane ale fontow nie moze zaladowac stad moje pyatanie ?
POzdrawiam
Kroll
kroll: odpal fvdi z nvdi..
saulot: jesteś pewien ? bo jak uruchomiłem fVDI z NVDI to nawet nie udaje mi się uruchomić Radeona w TOSie nie mówiąc o MiNT.
Dostaję komunikat: "Unable to alloc AES blt buffer", nawet google nie zna takiego komunikatu :D
jury: pewien jestem, czy to 100% działa nie wiem :). Nie wiem czy to nie wymaga jakiejś dodatkowej konfiguracji po stronie fvdi, polecam zajrzenie do jakiejś dokumentacji.
O ile się nie mylę powineneś najpierw odpalić fvdi, a potem nvdi. Ewentualnie możesz spróbować ovdi, ale tam czcionek SPD nie będzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » fVDI i fonty TTF
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 58 zapytań