Jakże bym mógł przepuścić tak ważne wydarzenie w życiu każdego Odsieczowca. Będę, a data obojętna.
GRB: oczywiście szykuj to co obiecałeś:)
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakże bym mógł przepuścić tak ważne wydarzenie w życiu każdego Odsieczowca. Będę, a data obojętna.
GRB: oczywiście szykuj to co obiecałeś:)
Jak tylko mi praca nie przeszkodzi to przyjeżdżam! Kasy wprawdzie nie mam :cry: , ale będę kombinował. Ziemniaki rules!
No, no - z zapowiedzi wynika, ze moze zostac pobity rekord co do liczby uczestnikow na tym zlocie ;) Osobiscie ucieszylem sie, ze mam bezposrednie pociagi do Moniek, takze z transportem jest r0l0 :)
No, no - z zapowiedzi wynika, ze moze zostac pobity rekord co do liczby uczestnikow na tym zlocie ;) Osobiscie ucieszylem sie, ze mam bezposrednie pociagi do Moniek, takze z transportem jest r0l0 :)
a pewnie, zawsze tak było...
przecież na Easta przyjeżdżał Qcyk, a on miał pociąg bezpośredni z Koszalina, który jedzie też przez Gdańsk (8)
No, no - z zapowiedzi wynika, ze moze zostac pobity rekord co do liczby uczestnikow na tym zlocie ;)
eh, w październiku się okaże...
na easta 2000 też obiecali że przyjadą .....
na easta 2001 też obiecali że przyjadą .....
na easta 2002 też obiecali że przyjadą ..... (no, trochę przyjechali..)
a jak będzie teraz???
Teraz przyjadą... :)
jakby to powiedzial Mikey: przyjedzcie to odszczekam publicznie!:)
eh, w październiku się okaże...
na easta 2000 też obiecali że przyjadą .....
na easta 2001 też obiecali że przyjadą .....
na easta 2002 też obiecali że przyjadą ..... (no, trochę przyjechali..)
Jezeli chodzi o poprzednie Easty to zawsze deklarowalem, ze moje przybycie stoi pod znakiem zapytania - w tym roku jest inaczej ;)
czekamy, czekamy
chętnie waszmościa osobiście poznam... 8)
Oficjalnie ustalam termin na
17-19. X. 2003
invitka na dniach.
heh ale luda sie zapowiada ... Ja nie gwarantuje ale może też się wybiorę. No ale muszą być identyfikatory firmowe! kolekcje trzeba powiekszac!
No ale muszą być identyfikatory firmowe!
Zawsze były !
A najładniejsze to na eascie 2000 8O
Drc: to masz pecha, bo East jest w pazdzierniku :) :) :)
Ano okazuje sie, ze wszystko jest wzgledne. Mam za soba dzisiejsza rozmowe z moja promotorka na studiach: stwierdzila ona ostatnio, glosem zupelnie beztroskim, ze raczej nie mam co liczyc na obrone mgr we wrzesniu - moze w pazdzierniku albo dalej... :evil: I nie tylko ja to ostatnio uslyszalem na moim roku. :cry: Po prostu pani doktor chyba nie wyrobi ze sprawdzaniem i skomentowaniem wszystkich prac magisterskich (a i czas do przygotowanie sie miec trzeba) - tak wiec moja ewentualna obecnosc na EAST stoi pod wielkim znakiem zapytania....... :oops:
P.S. Ale wiem ze i tak z tego powodu plakac nie bedziecie... :P
P.S. Ale wiem ze i tak z tego powodu plakac nie bedziecie... :P
No ja osobiscie liczylem ze wypijesz troche 'kartoflanki' z ziomalami z OS/PMWD/SIO-MALE/LADA-MOMENT/ANIMKOMIALZ itp para para grupami. Chlip ...
mikey kartoflanki sie nie pije za duzo.. .berbelucha co ja mev w 2k przywiozl nikt nie chcial (albo nie mogl) pic :)
zreszta w tym roku pewnie bedziemy pic glownie sobieskiego :)
ps. Fox pamietasz ten klimat co butelka 1 szla na 1 kolejke? jak myslisz uda sie powtotrzyc?
pps. ludzie ktus wie co z qcykiem?
No ja osobiscie liczylem ze wypijesz troche 'kartoflanki' z ziomalami z ...
No i pewnie po raz kolejny przekonales sie, ze "life is brutal i full of zasadzkas"... ;)
Cierpliwosci - moze kiedys to sie nadrobi... ;) :rolleyes: :P
Ale i tak frasunek dla McMastera za coroczne organizowanie EASTA. 8)
Maverick ? Ten Maverick ? Bedzie na party ? ;)
nie Maverick tylko Meverick - byly czlonek Cnf obecnie zwany poprostu Mevem :)
I tak, raczej bedzie - tylko musimy szefa w pracy uswiadomoc, ze nas obu nie bedzie przez weekend :)
ps. Fox pamietasz ten klimat co butelka 1 szla na 1 kolejke? jak myslisz uda sie powtotrzyc?
co się ma nie udać, są przecież gorzały 3 litrowe :lol:
a jeśli chodzi o wykształcenie, to jeszcze przez jakiś czas będę miał Kwaśniewskiego...
No to lipa. Własnie sie załamałam ==''.
Czas Aiconu (konwentu les XD) = termin Easta. Wybaczcie chłopcy, ja tam muszę być, spotka się cała rodzinka, ja, moje córeczki, synek .... XD
a jeśli chodzi o wykształcenie, to jeszcze przez jakiś czas będę miał Kwaśniewskiego...
a ja sie pochwale po raz pierwszy odkad sie znamy promotor jest ze mnie zadowolony - tzn z postepu prac.
Czas Aiconu (konwentu les XD) = termin Easta. Wybaczcie chłopcy, ja tam muszę być, spotka się cała rodzinka, ja, moje córeczki, synek .... XD
no wiecie co? zeby nosic rank mega_mastah_atarowiec i walic taki text? no ja jestem zdruzgotany!
#1: chcesz powiedziec jeszcze zadowolony?
#2: sa gorsi...
A tam, cicho być. Poza tym na Aicon mam bliżej i taniej niż na Easta, wex pod wage, to, że wisze Waskowi 23 złote ==''. I dwa wina Lewisowi. No ...a poza tym party atarowskie ... niejedno. A Aicon ... JEDEN ; ).
Wiec rozumiem, ze zwyciezyl termin 17-19.X ? Czy jeszcze moze sie cos zmienic ?
No ...a poza tym party atarowskie ... niejedno. A Aicon ... JEDEN ; ).
Olej Aicon - Atari tez ma 5 liter i zaczyna sie na "A". Chcialem Ci przywiezc pewna "bron palna" na party, a tu taki zgrzyt. Jednak nie godna jestes miana Atarowca/Atarowczyni, wybierac jakas dziadowska lumpreze zamiast Atari Party.
Wiec rozumiem, ze zwyciezyl termin 17-19.X ? Czy jeszcze moze sie cos zmienic ?
Juz raczej nie powinno sie nic zmienic
Jednak nie godna jestes miana Atarowca/Atarowczyni, wybierac jakas dziadowska lumpreze zamiast Atari Party.
'Nie jestes godna nosic znaczka!' :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 69 zapytań