1

Jak w tytule!
Jako, że niewiadomo co się będzie działo z ogródkami nad Wisłą, jak i z pogodą najbezpieczniej będzie się umówić w starej poczciwej Dolce Vicie...  Cedyn mówil, ze ona się teraz jakoś inaczej nazywa ale chyba każdy wie gdzie to jest.   godzina 17:00  Jeśli kto nie wie jak trafić to niech pogmera w starych tematach dot. poprzednich edycji Sztabów a znajdzie tam napewno namiary na knajpę.
Wiec dozobaczyska!

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

2

w końcu poznam tę już historyczną knajpę... 8O

*historyczną dla sztabów

3

Nie wiem czy bede, bo mi sie ognisko szykuje.
Ale jak ognisko nie wypali, to pewnie bede ;)

: 404. Stopka not found

4

po sztabie jedziemy na ognisko :)

All I hear is the sound of me falling on the ground

5

:lol:  :lol:  :lol:

6

Nie wiem czy bede, bo mi sie ognisko szykuje.
Ale jak ognisko nie wypali, to pewnie bede ;)

... ty mnie nawet nie denerwuj. pozatym samurai dobrze prawi .... po sztabie jedziemy na pieczonki + ognisko !

7

...i goloneczkę ;)

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

8

Fajnei najpierw pubik potem ognisko.... nic tylko byc Atarowcem :)

Jak dla mnie to super;) zwiedze sobie starowke i puby bo od tygodnia moglo sie tam pozmieniac ....

AS - Pijaku ... jedziemy Auto-Busem ;) i pijemy do rana... musze zobaczyc cie jeszcze raz tak najeban....ego jak w Ornecie ;)
Zajec jesli to czytasz to odezwij sie, musimy opic (wiesz co ) ... zonke zostaw w domku bo bedzie marudzila jak bedziesz na mlode dupeczki lukal... ORNETA RULEZ :)
to 3maj Cie sie...
AS wpadnij (wiesz gdzie) to sie dogadamy co i jak i za ile i po ile itp.itd.np.odp....

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

9

Zapowiada się bardzo pięknie.... ;)

10

w końcu poznam tę już historyczną knajpę... 8O

*historyczną dla sztabów

AS - jako karniaka obalasz skrzynię Mustaków!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

I Ty zostaniesz big endianem...

11

:lol:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
nie wiem czy dam radę ...
Ale Ornetowy ŻulAS może znowu się obudzi... i włączy mi się tak zwane "ssanie" :twisted:

12

:

Aisk juz nie przesadzaj... potrafisz wypic tyle ;)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

13

Mustaka zawsze 8)

There's special place for me in hell. It's called the throne.

14

Ale Ornetowy ŻulAS może znowu się obudzi... i włączy mi się tak zwane "ssanie" :twisted:

ehehe obudził się ...ale nie dał rady :) :)

All I hear is the sound of me falling on the ground