Panowie, swego czasu kolega Paskud zrobił przejściówkę do Falcon'a z przełącznikiem RGB/SVGA. Czy ma ktoś może schemat takowej? Moja uległa zniszczeniu, a chciałbym przywrócić Falcon'a do życia :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » przejściówka Paskuda dla Falcon'a - schemat?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, swego czasu kolega Paskud zrobił przejściówkę do Falcon'a z przełącznikiem RGB/SVGA. Czy ma ktoś może schemat takowej? Moja uległa zniszczeniu, a chciałbym przywrócić Falcon'a do życia :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Grey: to jest jeden przełącznik przełączający sygnał M0 i M1 do masy - każdy kto potrafi trzymać lutownicę może to zrobić metodą prób i błędów.
Oki, tylko że ja w tej przejściówce mam powyrywane kabelki i nie wiem co do czego.
A Paskud nie ma ? Pisales do niego ?
Grey: w instrukcji masz rozpiskę jakie sygnały są na jakich pinach, znajdź sowie w sieci rozpiskę VGA - wystarczy odpowiednie sygnały z jednej strony połączyć z drugą stroną, nawet taki laik jak ja sobie z tym poradził.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » przejściówka Paskuda dla Falcon'a - schemat?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań