Atari 7800 Prosystem z '86
+ 2 Pady
+ 3 gry:
-Defender
-Quebert
-Pole Position 2
- Brak zasilacza.
CENA (WYCENIONE WEDŁUG CEN EBAY.COM) : 115$ / 360 PLN
Priv/GG : 9767491
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Atari 7800 PROSYSTEM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Atari 7800 Prosystem z '86
+ 2 Pady
+ 3 gry:
-Defender
-Quebert
-Pole Position 2
- Brak zasilacza.
CENA (WYCENIONE WEDŁUG CEN EBAY.COM) : 115$ / 360 PLN
Priv/GG : 9767491
Cena, albo wątek poleci.
360 zł to spoooooro za drogo za taki zestaw, ja bym go wycenił na 100 zł. Za 360 można przy odrobinie szczęścia nabyć konsolkę w stanie praktycznie kolekcjonerskim, z pudełkiem, zasilaczem i fajnym komplecikiem gier - te co oferujesz to jak się domyślam 2 gry od 2600 i jedna tylko do 7800.
Ceny z eBay'a :
Qbert - 35$
PP2 - 5$
Defender - 5$
2 Pady - 30$
Konsola - 40$
zasilacz mam lecz zepsuty może uda się naprawić.
Jak tak, to mogę kilka padów sprzedać po 15 $ sztuka :P Nie ma problemu.
Jasne, jak się chce to można i takie ceny znaleźć. Tylko to są ceny z aukcji "kup teraz", przedmiotów które leża na aukcjach już od miesięcy bo nikt ich za tą cenę nie chce zakupić. Ceny przedmiotów osiągane na licytacjach w rzeczywiście zawieranych transakcjach są zupełnie inne. W mojej ocenie jest to sporo za drogo, ale nie chce cię bynajmniej na siłę przekonywać - próbuj może sprzedasz w tej cenie.
Co do padów to kupiłem niedawno na Ebayu 2 pady NOWE NIGDY NIE UŻYWANE w cenie po 3,5 Euro sztuka, za przesyłkę zapłaciłem 30 zł. Konsolkę zaś niedawno kupiłem na Allegro (sama konsola) za 24 złote. Można i tak.
Cena, jak to koledzy wyżej trafnie zauważyli mocno zawyżona. 100 zeta to wszystkie pieniądze, a już bez zasilacza to dramat ponieważ jeśli ktoś nie lubi lutownicy to zamiennika nie znajdzie. Ja np. samą konsolę zamieniłem na AY u Mono :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [SPRZEDAM] Atari 7800 PROSYSTEM
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 56 zapytań