Uwaga, super promocja! Chcesz miec plery Messiah na pulpicie? Jedyna w swoim kurna rodzaju okazja żeby zdobyć tą super duper czedi wiesniacką (czyli made by Me) tapete jest właśnie tu!

[CLICK MICH]

Spłodziłam tapete. Jak kto chce, to se wziać, jest gratis, darmo, za frajer etc. Wiadomo bowiem nie od dziś, ze jak Mesia ma dola, to tworzy różne rzeczy w przypływie eny TFUrczej. Tak wienc macie, jak wysile sie na coś jeszcze to podrzuce tu linka.

Od razu mówie, że ten babo-chłop na tapecie to ja we własnej parszywej osobie. Wykonałam przed chwilą jeszcze wersje 1024x768. To tak dla fanów >.>.

[CLICK MICH]

Dziekuje za uwagę *ukłon*

M.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

:? myslalem, ze koszulka sie podniesie gdy na nia najade kursorem.
no i przydala by sie wersja z przodu.  :P

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

3

Fajna tapetka, przydało by się może jeszcze jakieś tło (wiem - czepiam się), ale sam pomysł je COOOL :) Pozdrówka Mesiu - nie dołuj się dalej, coś wychodzi, coś nie a życie toczy się dalej!  8)

AXE ZBOOOOKU!!!  :lol:  :lol:  :lol:

I Ty zostaniesz big endianem...

4

Spoko, zara popracuje nad innymi : >

5

A czemu ta koszulka jest sucha ? ;>

6

Pomysl niezly, ale ja wole od przodu... ;-)   :P

7

I najlepiej wytatuowanym znaczkiem Atari, a nie na koszulce ;)

8

wlasnie...iwecej Mesia od przodu...i polac ją wodą....hehehehe
na marginesie nie było mnie pare dni-wracam i zastaje: DYMY..cool:))))

gep/lamers^dial

9

Spoko, zara popracuje nad innymi : >

oj, chyba odchodzi goraca sesja. kilka dni i nic - moze puscisz jakas beta wersje bo sie panowie niecierpliwia...

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

10

Pomysl niezly, ale ja wole od przodu... ;-)   :P

... i nieco poniżej, z powyżej kolan!!!

Kontakt: pin@usdk.pl

11

[click mich]

[click mich]

To mi o wiele lepiej wyszło XD.

12

Messiah, nie neguje, ze kompozycja jest fajna, ale wciaz "za duzo" zakrytego ;) To tak jakby Matejko trzymal "Bitwe pod Grunwaldem" przykryta plachta, ktora posiadalaby jedynie okragly otwor o srednicy 0,5 metra i obraz moznaby bylo ogladac tylko przez ten otwor ;)

13

Perwersie ty XD

14

Czy kierowanie sie glosem natury to perwersja ? ;) Oj, Messiah - przeciez ja jestem takim grzecznym chlopcem, a ty mnie mnie tutaj od perwersow wyzywasz ;)

15

Grzeczny? Ty?  *wybucha śmiechem*
Oj, pzecez się drocze, wszyscy wiemy, ze największy perwersik to AXE XD

16

Co ty wiesz o perwersyjnych atarowcach - nie bylas na LP98, kiedy to jeden napalony atarowiec drugiego napastowal tak agresywnie, ze caly rzad stojacych pod sciana krzeselek sie przewrocil - cale szczescie, ze bylem wtedy w przeciwnym rogu sali ;) Acha, AXE ktorego nazwalas perwersikiem tez w tym nie uczestniczyl ;)

17

he he... LP98 to byla jazda. nie dosc, ze rozwalili krzeselka, to jeszcze ten jezdziec   :? - dobrze, ze wtedy nie bylo kamery

18

Messiah!? ...ty nie bądź taka mądra, bo w końcu znajdzie się taki jeden co da Ci rade, a wówczas będziesz inaczej śpiewać. Nie_będę robił hamówy, choć niewiele mi do tego brakuje :: lecz daj na luz i znajdź sobie inny sposób zwacania na siebie uwagi. Masz jakieś kompleksy??

Wiem, że ta wypowiedź wielu może się nie spodobać, lecz faktom zaprzeczyć się nie da, więc po kiego ch...uja robić z siebie idiotę(tkę)??

Zacznij coś robić konstruktywnego, może txt, może wreszcie gfx :: czyli wniosek z tego prosty - robisz to co potrafisz.

19

Ups, bo Dely jeszcze przeniesie temat pod topic: Ring > Messiah v$ Pin ;)

20

... i niech przeniesie.
Rozmowa z Messiah to coś na kształt rozmowy dwóch gości:

..."
- te;;- ziomal, założyliśmy kwartet.
- to jest was trzech???
- tak, ja i mój brat!
- ...to ty masz brata???

:D - myślę, że każdy dialog z tą oto jakże miłą i kompetentną osóbką mają podobny skutek, co rozmowa j.w.

jakże 'zdołowany' pin ...... hehehehehehehehehe;-

21

Mieszkacie w jednym miescie i tak sobie dogryzacie ? Pewnie zamieszkujecie jakies niezbyt lubiace sie dzielnice ;)

22

a moze po prostu mess kibicuje wisle a gucwinski cracovii?

23

No ja oczywiści że za wisłą, a za kim ten drewniak i co on k**** do mnie ma to ja już nie wiem -_-'. sam sie nie chce odwalić ode mnie, ja nic nie poradzę.

Pinokio, idźże kurna w pi*.* >.>... I ode mnie sie odpierdziel po prostu..

a topic sie bedze zwał: Mokry Podkoszulek vs. Drewniany wibrator chyba >.>

24

widze, ze mesia potrafi na tyle dyplomatycznie przeklinac, zeby nie naruszac regulaminu i nie draznic gigamegaadmina  8)

pinokio - zmien sobie lokalizacje w profilu z krakowa na "w pi*.*" i bedzie spokoj  :lol:

25

Axe: Staram sie jak mogę ;)