Karinki akurat nie chcę sprzedać, generalnie to raczej chcę się pozbyć stacji 1050 z Top Drive ( wiem że niektórym się nie podoba, ale akurat są wolne ). Co do IS Plate to osobiście nie widziałem, generalnie dla nieco większej prędkości, z której się prawie nie korzysta ( bo są twarde dyski ) niewiem czy jest sens wydawać parę tysięcy, nawet jak ktoś będzie chciał sprzedać, wolałbym umieścić u Siebie Super Archivera + Bit Writtera i z tego korzystać po prostu. AS niewiem ile używałeś Swoich stacji, Ja mógłbym powiedzieć, że pewnie tak dużo jak kilka osób z Forum razem wziętych, albo pewnie tyle ile wszyscy w całej Gdyni :) . Osobiście uważam stację CA 2001 za bardzo udany model, i bardzo wytrzymały. LDW 2000 mu do pięt nie dorastała, Co do 1050 to tutaj stacja dobra, ale elementy się nieco szybciej zużywały więc też CA 2001 nie dorastała do pięt pod względem trwałości. Owszem do 1050 powstało najwięcej rozszerzeń i z niej jestem chyba najbardziej dumny jak patrzę w przeszłość. TOMS-a 710 owszzem miałem w rękach, ale Mnie ta stacja jakoś nie powala kolana. Design może być, brak licznika ścieżek jednak się daje we znaki. Co do trwałości to nie powiem bo nie korzystałem aż tyle. Z TOMS-a 720 też korzystam okazjonalnie bo części bo to zabytek muzealny i jeszcze z taką hisotrią :) Także nie mogę powiedzieć, że TOMS 720 jest gorszy od 710 bo nigdy ich w szranki nie stawiałem.
Atari jest najlepsze !!! ale zaraz za nim jest Apple :)