Hmm, grało się w to kiedyś (http://atari.fandal.cz/detail.php?files_id=2913). Gra mimo upływu lat ma w sobie "to coś". Tak sobie pomyślałem, że warto by było stworzyć sequel - dostosować grafikę do dzisiejszych standardów, zrobić ładny coverek muzyczki (koniecznie zostawić motyw przewodni - jest zajebisty). Tylko mi brak zdolnosci do tego typu projektu...
Więc do czego piję. Proponuję zrobić pulę kaski na tą grę - ze swojej strony proponuję 50zł na dobry początek. Jak ktoś chce się dorzucić do puli - proszę się dopisywać.
Mam nadzieję, że znajdzie się zdolny programista, grafik oraz muzyk, którzy będą w stanie zrobić wersję deLuxe. Mała ankietka powyżej, deklaracje poniżej - jeśli się zgłosi programista - wpłacamy na ustalone konto i już. Aha, na deklarację czekamy do końca września, na finalny produkt - może być max na Grzybsoniadę, kto za, kto przeciw?
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.