Jak w temacie. Wpisujcie miasta! ;)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Poważny szacun dla Ryśka v5.0
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie. Wpisujcie miasta! ;)
Wrocław! ;) SZACUN & PODZIĘKOWANIA :)
3miasto pozdrawia!
Frasunek!
Rysiu, bylo rulez. Organizuj party tak dlugo jak tylko zdolasz czyli przynajmniej jeszcze do 3KA :)
Również dziękuję w imieniu swoim i Sylwii. Było super - dużo prac, niekoniecznie tych poważnych, choć i tych na szczęście nie zabrakło, dużo urozmaicenia i w ogóle. Dziękujemy i prosimy o więcej! :)
Zawiszów - dzięki, Rysiu! :)
Modlin chyli czoła i dziękuje za organizację, szczególnie wycieczki krajoznawczo-turystycznej!
Zie-lo-na Gó-ra, sza-la-la-la.
Ryśku, szacunek czwarty rok z rzędu. Bedem za rok.
Również się dołączam, party było fajne, sporo nowych twarzy (w ogóle lub na tym party), sporo ST i Falconów, prace na compotach były na zdecydowanie wyższym poziomie niż w ostatnich latach i oczywiście były niezwykle liczne - aby tak dalej ! ;)
Szkoda, że na party byłem tak krótko, choć nie mogę narzekać bo bawiłem się w pełni hardcoreowo, w przeciągu 72 h spałem może 5 h...
Zupełnym nowum było rozkolportowanie płytek Yerzmyeya. Yerzmyey - tak trzymać ! ;)
Mnie nie było, ale przyłączam się do listy :)
Nawet nie wiesz ile straciłeś i być może się nie dowiesz ile atrakcji Ciebie ominęło w tym i zeszłym roku !
Mi przeszkodziły wykopaliska, ale cieszę się, że party się udało. Rysiek, dzięki, że ludzie mogli się dobrze bawić!
Paris +1 !!! tez wracam z lokalnego party wiec pozdrawiam Poland
p.s
kilka fotek 3D
http://www.flickr.com/photos/jamma57/se … 25/detail/
Szacuneczek! Do zobaczenia następną razą.
Miasto Łódź sie przyłącza do podziękowań!
Dzięki :-) Poznań/Cieszyn
Katowice, dzięki wszystkim za super impreze! :)
Dzięki Rysiek ... i poproszę o repetę za rok :)
Rzeszów również pozdrawia i dziękuje. Śmiało mogę powiedzieć że to było najfajniejsze party na jakim byłem :).
Londyn tez dziekuje! Oby tak dalej!
Kraków też dziękuje :):)
tP
W imieniu całej sceny BDSM - wielkie dzięki. Na przyszły rok trzeba koniecznie pomyśleć o poszerzeniu idei o jakąś inicjatywę w stylu live performance. Mamy już kilka pomysłów na ciekawe "sceny". W imieniu swoim (Liebling Pejcz) oraz pozostałych członków ATARIBDSM (Kleine Klaus, Ulrich von Chain) chciałbym podziękować za organizację imprezy i prosić o więcej.
Chciałbym także przypomieć, że nadal trwa nabór na jedno wolne stanowisko "Młodszego Niewolnika" w naszej grupie. Poszukujemy szczególnie uzdolnionych "wokalnie" osób.
"Nie lękajcie się bólu"
ooo ... konop is back with a loads of good humor :) tak trzymac mista anal intruder :)
ja osobiscie zaluje ze nie byle, ale ... doslownie ... w ostatnim momencie przyszwankowalem na zdrowiu i c*** bombki strzelil :(
anyway ... congrats !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Poważny szacun dla Ryśka v5.0
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 63 zapytań