...zarejestrowałem się na forum!!!

Więc wypiję za to !!!!!

(właśnie wypiłem)

Najfajniejsze jest to, że właśnie siedzę na party w Głuchołazach - a Pinokio prowadzi gfx compo :)

tP

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

2

Ja też siedzę i wypiję razem z tobą, a Pinkowi jak zwykle sprzęt szwankuje na starcie.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

3

pasiu to naprawi....

4

oj, może być z tym problem.....

5

Mają być dema i znów sprzęt nawala. Pinek, kup se normalne ATARI.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

6

całodobowy... sklep.... jest zajebiście!!!!

7 Ostatnio edytowany przez thePink (2010-07-31 22:39:32)

e.... nie będzie tak źle...

8

W myśl zasady: "czy jestem na party czy też nie alkohol konsumuje" całkiem nieźle się nagrzałem :)
Greetsy dla wszystkich na party!

9

...i tak ma być :):)

10

no signal imput....

11

pasiu to naprawi :)

12

o tak :):)

tP

13

Gzynio - nie siej zamętu, bo takie gadanie nawet dla "żartu" zaczyna mnie już niekiedy irytować. Doszedłem do tematu później i problem polegał na przypadkowym wyłączeniu rozszerzenia ramu i zdegradowania go do 576k z 1088 przy specyficznej konfiguracji SDX. Poza tym wszystko jakoś normalnie zadziałało. Eot.

:) - Przyjedź na party ze sprzętem i odpal kompoty na swoim kompie, żaden problem :)- .. a ja wówczas siądę sobie spokojnie na tyłach sali i przy browarze będę się zastanawiał (oby nie), dlaczego Ci coś nie działa ;)- może tak być?

Kontakt: pin@usdk.pl

14 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2010-08-07 18:06:45)

Pinek - nie stresuj się, bo przyczyną takich sytuacji jest to że dostajesz różne prace których wcześniej nie odpalałeś i dlatego na żywca kombinujesz żeby to wystartowało i dlatego dochodzi do takich sytuacji z których inni żartują.

Jeżeli chcesz w przyszłym roku przywiozę swój sprzęt(8bit) i na 1-2 godziny przed kompo zamkniemy się w jakimś pokoju w schronisku i na spokojnie sprawdzimy czy wszystko działa jak należy, aby nie było wpadki. A jak coś to nawet ja mogę na kompo "naciskać return", a Ty będziesz tylko publiczność zabawiał :)

15 Ostatnio edytowany przez nosty (2010-08-07 20:03:31)

Pin napisał/a:

:) - Przyjedź na party ze sprzętem i odpal kompoty na swoim kompie, żaden problem :)- .. a ja wówczas siądę sobie spokojnie na tyłach sali i przy browarze będę się zastanawiał (oby nie), dlaczego Ci coś nie działa ;)- może tak być?

Pinek, ale przyznasz, ze pewnym paradoksem jest, ze wymaganiem wobec prac na compo jest, zeby chodzily na STANDARDOWYM Atari. A potem na pokazach odpalamy je zwykle na Twoim - najbardziej niestandardowym Atari jakie znamy :)))

Rzeczywiscie najlepiej byloby podlaczyc do projektora na okolicznosc kompotow zwykle Atari bez rozszerzen.
Tyle, ze ja wczesniej takiego szukalem na party, bo moj ramcart z grami nie chcial chodzic na rozszerzonych Atarkach. I nie znalazlem :P

16

Ja mam golutką osiemsetkę XE :)

800 XE + CA 2001; Portfolio; 1040 STfm; Lynx II
Psion Organiser II XP, LZ64; Series 3a, 3c, 5mx; Siena; Workabout; HP 95LX, 200LX, 620LX; Amiga 1200; Amstrad NC100, NC200; Game Boy Color
http://palmtop.cosi.com.pl -- nie tylko o Atari Portfolio

17

Nosty: Na moim stoliku przez całe party stało sobie spokojnie 800 XE. Bez żadnych rozszerzeń, jak bozia stworzyła :)

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

18 Ostatnio edytowany przez AS... (2010-08-09 12:16:51)

Ja z Pajero również szukałem gołego Atari i nie udało się znaleźć...
Testosowaliśmy 3tomsy na 2atari i oba pokazały środkowy palec....

Jak widać na party ciężko o std.

p.s. Jakoś nie wyobrażam sobie compotów bez atarki Pinka..
Mam to swój klimat!

19

Nosty - przecież miałem podłączone i działające 600XL do którego nawet wepchałeś jakiegoś carta, który nie dziabał na innych kompach. I zadziałało :)-

... a temat sprawdzania prac przed konkursami chciałem urzeczywistnić w tym roku ... niestety brakło czasu ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl