chcialem poczytac a wyskoczylo mi co nastepuje:

KONIEC zabawy.

scene.pl is OUT.

specjalne podziekowania dla: Campo oraz vaquum.

... mozecie im podziekowac.

& 2000-2003.08.28 by scene.pl crew.

admin here: nikt sie nie obrazil. uprzedzalem wszystkich na forum, iz kolejne dyskusje
doprowadza do zamkniecia serwisu -- panowie/panie ... sa pewne granice. (decyzja oczywiscie
nie jest 100%'owa, co nie znaczy, ze serwis wroci).

ue?

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

2

a ja przytocze fragment gadki na ten temat z kanału #polishscene:

<miker> ooo - widzie zajebiste niusy
* Agenor changes topic to 'niezla dziecinada z tym scene.pl'
<miker> kurde to nie latwiej paru palantow zbanowac? panowie - sciema jakas or something...
<Agenor> ja nie bede komentowac takiego zachowania, albo sie jest webmasterem/adminem albo sie siedzi w przedszkolu
<Agenor> jakby kazdy webmaster sie mial przejmowac byle uwaga
<Agenor> to sorry. polowa sieci by lezala
<Agenor> to zachowanie rodem z przedszkola, zabiegam zabawki i ide do innej piaskownicy
<Agenor> przypomina mi to jak wizowie na arkadii sie wkurzali jak im gracze cos powiedzieli
<Agenor> a zreszta, dosc komentarzy
<Agenor> czas milczec w miare gustownie ;)
<miker> no fakt

i tyle - moim zdaniem: lame - lame - lame scene.pl...  :(

I Ty zostaniesz big endianem...

3

Ludzie, ale o tssso choooodzi ?????
Nie bylem tam pare ladnych dni i teraz szok. :o

Jako zarejestrowany w tym serwisie pytam: gdzie jest ekipa SCENE.PL ???

Moze Slaves albo ArS sie tu wypowie ???

4

agi nie ma racji... dlaczego? takich 'amatorow' narzekania i trucia dupy ... jest/bylo wielu... a przy duzej ilosci czlowiek naprawde moze miec tego powyzej nosa... --- taka sytuacja miala dzisiaj miejsce, stad moj krok i serwis is down.

5

dajcie mnie na admina :)

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

6

no tak... Tobie dac admina... hehe.. wywalilbys 80% user'ow na poczatek, zgadlem? ;)

7

Slaves, niektorzy po prostu nie potrafia docenic, ze zadajesz sobie trud, wykonujesz kawal roboty tylko po to by sluzyc innym nie majac z tego tytulu zadnego profitu. Gdy nagle powiesz z jakiegos powodu "KONIEC" powstaje wielkie oburzenie i pretensje, a najbardziej krzycza zapewne Ci, ktorzy sami nie kiwneliby palcem, zeby zrobic bezinteresownie cos dla swojej spolecznosci (w tym wypadku dla sceny).

Bardziej z przymruzeniem oka: TeBe jako admin raczej nie wywalilby 80% userow, ale napewno zdazyl by ich zbluzgac i zmieszac z blotem ;)

8

eeeetam ... to tak jakby dely sie wnerwil i zamknal aa
ja tam mysle ze sie sledzikowi znudzilo i wykorzystuje preteksty ... a scene.pl to chyba mi bedze tak srednio zal ...bo sie chyba jednak nie rozwinelo tak jak zalozyciele planowali

All I hear is the sound of me falling on the ground

9

rozwinelo sie bardziej niz planowalismy :)

pudlo :)

swierszczuniu :)

10

swierszczuniu :)

słodziuch :)

11

serwis wrocil... prawde mowiac bylo to do przewidzenia, ale... majac ponad 1600 uzytkownikow .. chyba warto.

12

Hmm... nagla zmiana decyzji ? To mi traca z lekka kokieteria ;)

13

serwis wrocil... prawde mowiac bylo to do przewidzenia, ale... majac ponad 1600 uzytkownikow .. chyba warto.

Sławek po prostu ma okres :)

14

Sławek po prostu ma okres :)

To jakieś zaraźliwe >_>

There's special place for me in hell. It's called the throne.

15

samek: sam masz okres :)
mac: zmiana, przeciez nie mowilem, ze zamkne serwis na 100% :)

16

Slaves: nie przejmuj sie dziecinadą....zresztą zawsze jak tam byłem to widziałem mnóstwo zjebów z jakis pseudo grup z kuXXXX nie wiadomo skąd....trzeba na początek wyjeXXX kilku zjebów i bedzie okey...
i mam jeszcze 3 slowa o towarzystwie wzajemnej adoracji na forum graficznym/scene.pl....HIWD :twisted: sami kuXXXX megawyjeXXXgraficy z 10000 fotoszopów w kieszeni....

reaktywuj strone i wyjXXX szmaciarzy!
siemano!

gep/lamers^dial

17

a propos powyzszego problemu - do pobrania ze scenowego ftp-a (KLOSZA) jest SHINOR PACK#3 - tym razem oficjalnie firmowany przez SHINORA.   W packu owym obok zdjec jest pare artykulow w/w oraz tekstow, w ktorych m.in. opowiada bajke o zlosliwosci, wyjasnia, po co istnieje i dlaczego niektorzy w niego nie wierzyli... ;-) .  Milej lektury !   ;-D

18

wlasnie wymyslilem,ze Shinor to taki grzybowy odpowiednik pana Mleko z Atari...a moze to nowe wcielenie Mlecznego...zycie po zyciu...

gep/lamers^dial