26

Vasco - dzieki za plytke... Jednak doszla, a to ta nasza "poczta polska" robi delye... :-(

27

Hehe, do mnie Laoo przyslal plytke jako list polecony - przy odbiorze profilaktycznie zapytalem, czy z przesylki nie wysypuje sie bialy proszek ani czy nadawca nie ma arabskiego nazwiska ;)

28

Chyba "PRZEDTEM"... A LAST 2003? :rolleyes:

Chodzi mi, zę po Quaście za rok jeszcze o Opalenice zachaczymy w skłądzie jak w tym roku ; ).

A na Lasta oczywiśce jade XD!!!

There's special place for me in hell. It's called the throne.

29

Czym to jest skompresowane? Bo mi wyswietla "Klasa nie jest zarejestrowana". Mam Divx'a 5.0.5, najnowszego ffdshow i XviDa i nic.

30

Dziwne.. Ja mam Div'x 5.05 i odtwarza bez problemu >.>. Może wada płyty -_-'.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

31

No nie wiem. Mam sciagany plik a nie na plycie. Wlasnie drugi raz sciagam.

32

Czym to jest skompresowane? Bo mi wyswietla "Klasa nie jest zarejestrowana". Mam Divx'a 5.0.5, najnowszego ffdshow i XviDa i nic.

Ja mialem ten sam problem, myslalem ze zle sie sciagnelo...ale odinstalowalem wszystkie kodeki xvid, ffdshow i zainstalowalem same nimo 5,8 i ruszylo :-)

"wszystko się kiedyś kończy......."

33

A skad moge sciagnac. Bo ja widze tylko nimo 5.0....

34

no wlasnie chodzi o nimo 5.0 build 8

"wszystko się kiedyś kończy......."

35

sciagnalem nawet build 9 i to samo...:(

36

Ja stosuje tego kodek-packa: "All in 1 5.0.5.0" ze stronki:

http://www.divx.pl/download.php?id=001005

i praktycznie nie trafil mi sie do tej pory film, z ktorego odtworzeniem mialbym problem.

37

Juz wywalczylem. Kilka sterownikow bylo i polecialo i w koncu Divx 5.0.5a poradzil sobie...

38

tylko nie Nimo...nie uzywac tej porazki...tylko instalowac kolejno: divx 5.05,xvid najnowszy,ffdshow w miare nowy (bo przy nowym xvidzie i starszym ffdshow film ma blura i gubi klatki...),kodeki do wmv/wma,wynalazek typu elecard by SVCD/TS chodziły i jazda....wszystkie fylmy chodzą...
czasami widze jak ludzie pod wingrozą straszne megasy kodeków trzymają...
a co do filmu to pierwsze odpalenie u mnie tez zakonczyło sie kosmicznym zawirowaniem...ale pozniej juz chodzi...
tylko zabójstwo temu kto tak to skompresował dziwacznie...

gep/lamers^dial

39

Zawsze pozostaje jeszcze jedna alternatywa - linux + mplayer w najnowszej wersji z wbudowanymi standardowo kodekami i wszystko pieknie dziala.

40

Do kogo najlepiej się zwrócić z prośbą o wypalenie płytki z filmem?

Też bym obejrzał (jak wypadłem :) )

grzybson/SSG^NG

41

Filmik byl wypasiony i mam w zwiazku z tym male zapytanie....................... Sa jeszcze jakies produkcje ze zlotoow?  :)

42

No ba ... ostatnio z prawie kazdego wiekszego zlotu jest film :)
ftp://ftp.atari.art.pl/stuff/video - lub w tych okolicach.

43

No tak ........ tylko nie moge sie tam dostac za holere :(
nie macie moze jakies innego fpta czy czegos ?

44

Mikey, z Twoja pozycja, wstydzilbys sie :^)

ftp://ftp.atari.art.pl/stuff/photos_and_videos/

45

kajam sie :) pisalem z pamieci

46

http://marcin.prusisz.strong.paw.pl/quast2k3_info.jpg

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

47

Hehe... jakby nie patrzec... kompresowalem divx'em :)
Ostatnio sie przekonalem, ze xvid niesle sobie radzi. Jak bedzie nastepny Film ode mnie, to raczej zatem w xvid'zie