1

Nie mogę skonfigurować PPJoya do podłączenia joysticka cyfrowego.Sprawny jest interfejs /LPTJOY/ . LPT działa poprawnie.

2

i?

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

3

Po zainstalowaniu PPJoya otrzymałem :LPT:Amiga 4 PLAYER J oystick 1,LPT:Amiga Joystick 2,PPJoy Virtual Joystick... W Menedżerze Urządzeń pojawił się/Parallel port Joystick Bus/.Gdy próbowałem dodać joysticki z listy,otrzymałem informację,że Port Gier lub sterownik portu nie jest poprawnie skonfigurowany.Sprawdziłem w MENEDŻERZE -Wsystko byłosprawne.

4

Interfejs LPTYOY wziąłem z komputera PC/XL,w którym działał sprawnie.Mój też ma XP.Sterowniki portu LPT są te same w obu komputerach.W emulatorze /Atari800Win pojawiły się joysticki  /LPT:Amiga 4 PLAYER/,ale one nie uruchomiły cyfrowego joysticka.Nie wiem czy można je przystosować.Próbowałem.

5

W Biosie mojego komputera tryb ECP/EPP.Zakres We/Wy 0378-037F oraz 0778-077B ,DMA 03.W komputerze ,gdzie ten interfejs działa poprawnie Zakresy:We/Wy 0378-037F oraz 0778-077F.