Witam,
W związku z odżółceniem stacji SF314 doszedłem do wniosku, że fajnie byłoby mieć w tej obudowie XF551 z napędem 3,5" - kupię uszkodzoną stację XF551 lub samą (sprawną) elektronikę od tejże.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię XF551
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
W związku z odżółceniem stacji SF314 doszedłem do wniosku, że fajnie byłoby mieć w tej obudowie XF551 z napędem 3,5" - kupię uszkodzoną stację XF551 lub samą (sprawną) elektronikę od tejże.
Dely :) - z czego pamiętam na prawie 100%, czyli na 99% elektronika z XF551 nie zmieści się w SF314 ;)-
Witam,
Eee... Nie rozumiem. Zamierzasz zniszczyć stację od ST? Czy też może jest ona po prostu uszkodzona?
Dlaczego zaraz zniszczyć? Chce ją użyć do innych celów.
Płytka faktycznie się nie zmieści, trzeba by zrobić mniejszą (80C32/52 PLCC, flash 010 PLCC, 1772, parę TTLi SMD) i się mieści z luzem bocznym.
W celu uspokojenia tłumu, który chce mnie zlinczować uprzejmie informuję, że posiadana przeze mnie SF314 została nabyta jako "nietestowana" i po dokładnym sprawdzeniu nie daje oznak życia.
Czy ktoś ma wspomniane przez Jurka elementy wraz z nadmiarem czasu i chciałby wykonać takiego moda? Płacę w terminie.
Jak nie daje oznak życia to nie ruszy i z płytką. Płytka musi być niska, czyli montaż lutowany (bez podstawek) wchodzi w grę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię XF551
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 62 zapytań