Jak ktoś byłby jeszcze chętny, to poniżej spis, co można jeszcze dostać ;). Koszulka: 25 złociszy polskich, czapeczka: 15 złociszy polskich, ewentualny koszt wysyłki: 9,50zł (poczta nasza kochana) w kraju, za granicę - nie wiem, trzeba by sprawdzić. Zasada taka: jak ktoś chce - rezerwuje tutaj, wysyłam przez PW numer konta, czekam 24 godzinki na wpłatę (plus-minus), chyba, że ustalimy inaczej. Odbiór w Warszawie lub na Głuchołazach: 0zł (mogę też komuś przekazać w tych miejscach), gdzie indziej doliczamy jednorazowo koszt wysyłki. Jak ktoś się zadeklaruje, a nie wpłaci w terminie - czarna lista u mnie na przyszłość.
Przypominam:
Koszulki standard: małe logo z przodu na lewej piersi, większe na plecach
Koszulki logo - duże logo z przodu, na środku
Koszulki małe logo - małe logo z przodu, na lewej piersi
=============================================================
Koszulki:
Czapeczki czerwone: troszkę mam ;P
Póki co nie planuję dorabiać dodatkowych na Głuchołazy, chyba, że się zbierze zamówienie (w sumie) na conajmniej 10 sztuk. Niestety, wszystko wskazuje na to, że cena może się różnić o 5zł :(
==============================================================
Zasada zamówienia:
1. Zamawiamy tutaj, wpisując się poniżej
2. Po wpisaniu zamówienia - wysyłam numer konta, czekam 24 godziny na wpłynięcie pieniążków. Jeśli wpłyną - idzie wysyłka lub czekamy na odbiór osobisty (lub przez wybraną osobę) bez opłat dodatkowych
3. Liczy się kolejność wpisów
4. Jak ktoś nie wpłaci - zamówienie wraca do puli do kolejnej osoby, a osoba która zamawiała wpada mna moją czarną listę (będzie miała problemy, aby coś u mnie wcześniej zamówić)
5. Jak coś jest niejasne - proszę pytać, wszelkie wątpliwości i niejasności rozwiązuję wyłącznie ja, w subiektywny sposób.
===============================================================
Przykładowe zdjęcia (mam nadzieję, że osoby na zdjęciach się nie obrażą, a autorzy zdjęć mnie nie zlinczują):
1. http://atariarea.krap.pl/g2010/target30.html - Rysiu w czapce, jednocześnie przypominam o tegorocznej edycji Głuchołaz
2. http://atariarea.krap.pl/g2010/target86.html - Jellonek w koszulce (pozdrawiam Jellonka przy okazji, chłopie, nie obrażaj się tak na mnie)
3. http://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_v … _1201.html - Drac030 w czarnej koszulce, Miker w czerwonej
Myślę, że tyle przykładów wystarczy. Zarówno koszulki, jak i czapeczki - wykonane metodą termotransferu, koszulki 185gram, o jakości najlepiej niech się wypowiedzą nabywcy. Zapraszam do ewentualnych zamówień ;)
====================================================================
UWAGA! ATTENTION! WNIMANIJE!Ponieważ nie działa mi znaczik przekreślenia - przy edycji będę zamówione/zarezerwowane podkreślał, przynajmniej póki co...
Dely dorobił ficzer, będę przekreślał ;P
Odebrane/wysłane będą znikały z wątku...
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.