kurdę teraz faktycznie działa, nie wiem czemu jak wcześniej wciskałem T to się nie zmieniało... serio, nie zmieniało się ilości ścieżek, stał równo na 40 i koniec... a może wiecie Panowie czemu?
J: DZIĘKI!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SpartaDOS X "to do list"
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kurdę teraz faktycznie działa, nie wiem czemu jak wcześniej wciskałem T to się nie zmieniało... serio, nie zmieniało się ilości ścieżek, stał równo na 40 i koniec... a może wiecie Panowie czemu?
J: DZIĘKI!
No, załóżmy, że "T" nie reagowało. Może tak być (od biedy) jeśli kod formattera się skaszani wskutek np. żle kontaktującego karta. Ale b. dziwne byłoby, gdyby to był jedyny objaw takiego niekontaktowania.
Tak czy owak, gdyby to potrwało jeszcze trzy dni, to mielibyśmy okrągłe 2 miesiące wątku pt. jak sformatować dyskietkę.
No i jelon popsułeś całą zabawę... A zapowiadał się wątek najmniej na 10 stron :/
udzielil mi sie duch kaza...
S2S jest w wersji alfa i pozostanie tak, póki nie będzie opcji w SIO2SD, która pozwoliłaby resetować tę nieszczęsną pozycję katalogu. Prosiłem autora o taką zmianę w firmware, ale sprawa chyba umarła.
Na szczęście się myliłem :)
Oto jest nowa wersja S2S 0.3 do pobrania http://trub.atari8.info/download/sdx/S2S.ARC.
Działa z SIO2SD z firmware 2.5 i bezproblemowo odczytuje katalogi od początku.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SpartaDOS X "to do list"
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 44 zapytań