Robie foty i wrzuce do siebie, pod tytulem "jak hartowala sie stal" , troche dokumentacji do US tez, ale ledwo wstalem od USatanow tak siadlem do sieciowek.
To dma to chyba jest rzadka przypadlosc, poki co nikt mi nie raportowal problemow na ponad 30 US u ludzi i mam nadzieje ze tak zostanie,
W skrocie,
1.plytki dotarly, blad w zleceniu, opisy na plytce zachodza na pady, skrobiemy plytki nozykiem
2. dotarla czesc z czesci, z UK ,qrdee,jaki ten chip jest gesto pakowany,
3. Czekam na czesci z PL, mialy byc w 3 dni, dzwonie, pan z ujmujacym usmiechem mowi mi ze zapomnieli jednej paczki wyslac
4.Czas leci.....,zamawiam 3x drozej w lokalnym sklepie
5. Pierwszy zmontowany, trzeba zaprogramowac flasha, moj programator nie obsluguje, w kompie nie mam portu LPT zeby zrobic samorobke
6. Biore drugiego kompa od Lewisa, robie drugi programator, uffff, Flashe zaprogramowane
7. W miedzyczasie szukam wtykow db19, sa w PL w Nikomp, platnosc przelewem, kart nie przyjmuja, szukam, sa wStanach, po 60 centow, super, zamawiam 20, przy checkout wychodzi wysylka 80 USD, odpuszczam,mam 5 db19 zachomikowane, reszta trudno, tne db25
8. ok pierwszy US dziala, program go rozpoznaje, kolejne pol dnia na rozpracowywaniu jak to popartycjonowac itp
9. f**k,5 Usatanow zmontowane ale zegar nie dziala, lupa, wglad na plytke, 20 plytek ,blad w projekcie, kwarc zwarty do masy,
10. czas ucieka, warto by tez w koncu do pracy jechac, jest dom do okablowania, nie mozna odmowic
11. kabluje domek
12.wszystkie czesci mam w domu czesc to nie to co zamawialem, robie zwrot,za to domek okablowany, Grzybsoniada za pasem
13.Ebay i paypal robia mi kolo dupy, zamrazaja mi na pol roku 2k zlotych, zabawki nadal trzeba zrobic
14. Wszystkie problemy opanowane, wchodze w tryb produkcyjny, 14 godzin przy biurku zeby rozeslac zaleglosci
15. jade na Grzybsoniade
16. Wrocilem z Grzybsoniady, tryb produkcyjny wlaczony rozsylam ostatnie zalegle
17. wyslalem ostatnie zalegle do PL,
18. Trza w koncu manual zrobic itp i go wstawic na strone.
19. podpunkty od 1a do 19a, pisze i odpisuje na maile, dzwonie itp.
20. Ja to jednak lubie.