miker: to cos z pieca to wlasnie byla plyta zeliwna...
grubszy: moze sprzet nie pinokia - ale widac jak on cos obsluguje to musi sie na czyms wykrzaczyc, czegos nie uciagnie :P
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2010
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
miker: to cos z pieca to wlasnie byla plyta zeliwna...
grubszy: moze sprzet nie pinokia - ale widac jak on cos obsluguje to musi sie na czyms wykrzaczyc, czegos nie uciagnie :P
jellonek, wyobraź sobie, wiem, tak to było nazwane na party (dlatego dane w cudzysłowiu). Ale skoro byłeś zajęty wymianą koła (cokolwiek by to miało znaczyć), to pewnie nie pamiętasz tego. :P
a wyobraz sobie ze pamietam.
nie oceniaj ludzi swoja miara - wymiana kola nie musi az tak przykuwac uwagi bym tego nie zapamietal...
Cosi, ;) Jak to było? "Grupa Nie Trzymająca Treści <Pokarmowych>"?
propos tej płyty - dzisiaj zdałem salę, nie skapli się, że jest w dwóch połówkach. Dwója z metalurgii nam się należy ;)
Skleiliście poxipolem czy co? :)
Czesc,
Zaluje bardzo ze nie moglem byc ale od Yerm i Pina wiem ze bylo swietnie, mam nadzieje ze nastepnym razem bede juz na 100 % i zaprezentowac mozliwosci swojego F030 z CT63 + CTPCI na ktora czekam. Podobno byl ktos z z falconem z CT60 i ciesze ze mogliscie zobaczyc mozliwosci tego kompa z ta dopalka, czy moze mi ktos powiedziec kto byl z CT60 ?
Pozdrawiam
Kroll
to jury.
w zeszlym roku tez przywozil ztcp swojego falcona.
ja pierwszy raz debiutowałem :) ze swoim sprzętem, w zeszłym roku na grzybsoniadę F030 + CT63 przywoził Dracon_ :)
aaa, fakt...
sie zapomnialem sie ;)
ale tez sie przy nim kreciles w podnieceniu :P
Dziekowa wielka za party. Bawilem sie wysmienicie i wyrobilem norme w M.U.L.E. na co najmniej pare miesiecy... :)
Tu tylko pare moich zdjatek: http://picasaweb.google.co.uk/kuba.kosi … niada2010#
BTW: Nastepnym razem kara za wczesniejsze opuszczanie party place bedzie egzekwowana!
A oto i obiecany realtime text.
Credits:
Kod: ja
Muzyka: BUG.MPT by Yezus
Duże fonty: JOYRIDE.SXS by nie wiem kto
Małe fonty: też nie wiem
Player MPT by FOX / TQA
Do napisania wykorzystano XASMa, X16, Atari FontMakera by MatoSImi, SuperPackera i własną małą pchełkę w "si-krzaku".
Sprawdziłem, działa zarówno z DOS II+/D jak i SDX 4.42 na partycji 512 (Pinek będzie happy :) )
ej, ludziska, ale dawajcie zdjęcia, bo narazie to tylko kiero, innuendo i 4 sztuki lewis'a :)
to zdecydowanie za mało!!!! :D
Duże fonty: JOYRIDE.SXS by nie wiem kto
Czy mógłbym prosić o podesłanie tych fontów? Chciałbym zapoznać się z formatem.
Grzybson: te syfy na ekranie, przy rozpakowywaniu, to moglbys usunac. to nie commodore zeby robic z ekranu smietnik.
Sorry, uroki pakera z super packera, nie wiem co z tym zrobić (wyłączyć ekran :P). Może dzisiaj zrobię wersję pakowaną czymś innym, np. FlashPackiem.
Ustaw w innym miejscu depak. Jest w opcjach.
to nie commodore zeby robic z ekranu smietnik.
Wypraszam sobie :), już w 92 roku polski packer syfu nie robił, aktualnie nawet jakby się chciało to się współczesnego pakera robiącego syf nie znajdzie.
Pakera moze nie ale produkcje jak najbardziej.
No właśnie, gdzie są zdjęcia? LewiS, z Tobą i Krapem grało mi się wyśmienicie :) Od tego czasu jestem za'mule'ona. A cóż to za kara? :P
Kara Mustafa.
Dely, też tej karze byś podlegał ;)
Grzybson nie mówił, ze można tak długo balować. Zagladamy na strone zlotu, a tam... "Właśnie rozpoczęło się party u Grzybsona. Ja już tam jestem :) A ty?" - cholera, młody, czemu nas tak szybko wygoniłeś ;P
http://atari.pigwa.net/party/ - party wciąż trwa, Grzybson pisze, że tam jest... Jedziemy?
Widać, nie chce, nie może, nie umie [x] wytrzeźwieć po party ;)
[x] potrzebne skreślić
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2010
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 65 zapytań