Korzystając ze znajomości w drukarni robię sobie kilka fajnych plakatów, w związku z tym mam pytanie czy ktoś również by nie reflektował.
Wzór plakatów:
Plakaty będą w formacie A2 (420x594 mm) papier bilboardowy 125g, druk z plotera. Przybliżony koszt jednej sztuki to ok. 11-12 zł. Powiedzmy od razu, że 12 zł (11,97 chyba, tak mi skalkulowali) - jak wyjdzie taniej to będzie przynajmniej miła niespodzianka.
Edit z ostatniej chwili: Przed chwilą dzwoniłem jeszcze i jeśli zbiorę chętnych na ok. 30 szt. to cena zejdzie do około 8 zł i druk będzie z cyfry na nieco grubszym papierze - 140g.
Wiem, że można na Allegro taniej i w ogóle (nie licząc przesyłki) cena z żopy - tak tylko proponuję, jeśli ktoś może załatwić jeszcze taniej to proszę dać znać. Ewentualne zgłoszenia proszę wpisywać w tym wątku według wzoru:
Numer plakatu - liczba sztuk (np. nr 1 - 2 sztuki, nr 8 - 1 sztuka).
Odbiór i płatność tylko i wyłącznie na Grzybsoniadzie (mogę przekazać komuś) - absolutnie nie wysyłam bo wiążę się to z pakowaniem ochronnym, tubami, łażeniem na pocztę, na co nie mam aktualnie czasu.
Oprócz tego będę jeszcze drukować plakaty A3 ze screenami z klasycznych gierek do powieszenia na ścianie (spodobał mi się pomysł z PGA, tylko troszkę zmodyfikuję wzory), założę w tym celu odpowiedni wątek z projektami.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.