Czasu zostało coraz mniej, więc tak nie śmiało spytam - kto i kiedy przyjeżdża?
Ja siedzę w Częstochowie i jestem do dyspozycji jeśli będzie potrzebna jakaś pomoc przy organizacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja siedzę w Częstochowie i jestem do dyspozycji jeśli będzie potrzebna jakaś pomoc przy organizacji.
Czwartek wieczorem bede w Cze100chowie. O ile samoloty zaczna latac...
Z największa przyjemnością mogę oznajmić, iż mamy już pierwszą grę konkursową ;)
Będę w piątek późnym popołudniem. W tym roku niestety bez gry konkursowej. Nie dałem rady.
Uuuu, no cóż, szkoda, że bez gierki, ale najważniejsze, że będziesz.
Jeśli ktoś jeszcze montuje jakąś gierkę, to poproszę o info na priv - muszę wiedzieć, czy warto karty do głosowania drukować...
sikor: co do konkursu - liczymy na Ciebie ;)
jell: post #45 wyjaśnia wszystko. Ale wypadałoby Mortal Kombat zrobić - więc kiedy pokażesz efekty swojej pracy? :P
hyhy :P
heh, kolejne party bez prac/konkursu?
Na ostatniej Grzybsoniadzie były gry konkursowe. Teraz, z tego co napisał Grzybson, to jedna już jest. Pewnie te dwie też ktoś jeszcze zrobi... Ja niestety mimo szczerych chęci nie dam rady. Zachciało mi się pisać grę w asemblerze i... idzie mi to, jakbym stawiał pierwsze kroki w Basicu, albo i jeszcze gorzej. W każdym bądź razie jestem jeszcze daleko w lesie :(
Grzybson, a może by tak - jeśli prac będzie mało ( a nawet jakby były) - zrobić Turniej Gier? Powiedzmy, że będą 3 gry do wyboru i każdy ma np. 5 prób (niekoniecznie zaraz po sobie - może być z przerwą)... No, tak sobie tylko głośno myślę, bo i tak w graniu jestem kiepski ;)
Turniej nieustający jest już zaplanowany w Missile Command... ;) A jak prac okaże się za mało, to pomyślimy...
Jak cos to ja od wtorku juz bede w CZ-wie, moge porobic za pilota dla przybywajacych. Moze tez turniej w ponga? Jak mi sie uda to zorganizuje konsole Elwro, te czarna z dwoma paddlami z pomaranczowymi galkami.
pić nie mogę?
Jak to nie możesz. Trzeba przecież pogadać o Godzilli.
Aj waj, a ja namawiam nawypad do browaru z pubem, http://www.puboslo.czwa.pl/ , robia piwo na imprezy okolicznosciowe.
Sikor napisał/a:pić nie mogę?
Jak to nie możesz. Trzeba przecież pogadać o Godzilli.
Heh, aby to było tak proste... A o Godzilli to ja mogę i na trzeźwo gadać ;)
Aj waj, a ja namawiam nawypad do browaru z pubem, http://www.puboslo.czwa.pl/ , robia piwo na imprezy okolicznosciowe.
Zaxon, a Ty będziesz? Może byłby dla mnie sens udać się tam? (Skoro Sikor NIE PIJE!! ;) ;) ;) ).
Gdybyś wziął dla mienia ze 3 AY-interface'y (przetestowane, z chipami) to byłoby haraszo.
Sikor: to może by się ze dwa filmy wzięło, jeśli ktoś będzie miał PC. Hm.
No ja lece 27 rano . AY nie mam ani sztuki, ostatnie co mialem wczoraj polecialy do Richa z RWAP. Sens udac sie tam jak najbardziej, .
Ludziki. 8 dni zostało, zaczynamy ostateczne odliczanie!
Przy okazji, mały newsik - mamy jedną pracę pozakonkursową (co to, jakaś nowa świecka tradycja, prace pozakonkursowe na grzybsoniadę?)
Kaz znowu przysłał pean na swoją cześć?
Powiem tak - treść produkcji mocno mnie zaskoczyła, biorąc pod uwagę treść maila od bliżej nieokreślonych autorów... ;)
A co żeś tam dostał, bombę w mailu? Zdradź szczegóły, chyba, że chcesz mnie zmotywować, abym zobaczył dopiero na Grzybsoniadzie... Rozumiem, że produkcje w sobotę będą, bo w piątek mnie nie będzie... :(
========>
Rozumiem, że konkurs standardowy się odbędzie, skoro dostałeś coś "poza" konkursem? Jakieś szanse na minimum 3 gry?
Nie zdradzę wszystkiego od razu, tylko lekkie spoilery Wam podsuwam ;)
Cóż, mam teraz tylko jedną grę; zapuszczałem tutaj wici, ale jeno Larek na nie odpowiedział, że nie da rady nic napisać... Szanse marne, chociaż... Może ktoś nie zaskoczy w tym roku... Jeszcze nieco ponad tydzień (Koala, moze lewka 2? ;) ) Pokaz tak czy owak w sobotę.
Napisałem, że dostałem coś poza konkursem w sensie, że "nie pasuje pod kategorię konkursową", czyli "nie-gra".
No, nie tylko larek. Ja też pisałem, że na mnie nie licz w konkursie z przyczyn formalno-regulaminowych...
grypson: ciii, jak ma byc niespodzianka, to nie kabluj! ;)
co do samej gry to też się zastanawiałem czy nie wystawić poza compo,bo to taka zabawa z asm, ale w sumie warunki regulaminu spełnia ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Grzybsoniada 2010
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 56 zapytań