Tak sobie pomyślałem, że warto by wskrzesić jakieś dysk-magi. Niestety, koder ze mnie żaden, poza tym - potrzebny byłby oprócz kodera grafik, muzyk i autorzy tekstów.
Tytuł maga (ktoś narysuje logo?) byłby "Atari Retrospekcje", każdy ewentualny numer miałby mysł przewodnią. Numer pierwszy - Atari - dlaczego taki wybór (moja propozycja, mogą być inne).
Znajdzie się ktoś chętny do wspólpracy? Najlepiej, jakby się dało całość złożyć przed głuchołazami. Jakby co - ja oferuję, że napiszę jeden tekst. Aby miało to sens - potrzeba conajmniej 10 tekstów, kto wyraża chęć współpracy i myśli, że gra jest warta świeczki - proszę o dopisywanie się poniżej ze wskazaniem, w czym pomoże (grafika, muzyka, tekst, programowanie itp) - oczywiście można kilka kategorii wybrać...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury