Candle, no z tym, że Twój pomysł to może nadinterpretacja słów:
"nikt nigdy nie powiedzial ze mr proper jest a) skonczony (nawet jako demo), b) poprawny politycznie
to ze w ogole jest na 1.20 to tylko dobra wola tebego, wiec nie ma co sapac"
... i tego jak się wątek rozwinął, jeśli nie to miałes na myśli, to sorki (ale Draco też sugerował poprawianie przez użyszkodników :) ).
Zaś co do tego:
"nie chca i nie beda brac odpowiedzialnosci za bety ktore gdzies wyciekly w ten czy inny sposob"
... to poza Misją, która chyba rzeczywiście wyciekła, problem po prostu istnieje i wydaje mi się dziwną drogą, by użytkownicy poprawiali coś do nowego rdzenia, co działało na starym. Poza tym Mr Proper/Plum nie wyciekł, ale jest udostępniony na stronie Mad Teamu.
Po prostu bałagan się zrobił gdy koderzy nie do końca zastosowali się do tego, że 1,2x mają być ze sobą kompatybilne i zamiast tego sprawdzając NA SZTYWNO czy wersja rdzenia to 1,20 ;)
Nie jest to wielki problem, bo ja mogę sobie używany rdzeń zmienić by odpalić niekompatybilny program, ale pewnie po prostu wymaga uporządkowania. I zgoda, że np. SLIDE, MRPLUM, itp. to jedynie demka i w teorii "nie ma o co bić piany". Ale są one na tyle fajne i jest tych programów na tyle mało, że fajnie byłoby nie tracic możliwości ich uruchomienia wraz z nowym rdzeniem. Ot, tyle :)
P.S.
Wczoraj testowałem 1.22 i nie zauważyłem poprzednich okazyjnych problemów z krzakami na ekranie, supeł :) Poza tym wszystko działa świetnie w nowych wersjach (Slide, S_VBXE, Eddy), działają też produkcje XXL-a (JSW, Nightshade, NightDriver) oraz The Last Word VBXE. Jedynie nieoficjalna Misja i Mr Plum są wyjątkami, także wielkiego dramatu nie ma ;)