Heh, dla odmiany ten DVD nie do końca łapie atarkę na scarcie (bo to nagrywarka, to ma i wejścia) :) A telewizor łapie :) Cyrk na kiju... Chociaż wygląda to raczej tak, jakby to badziewie miało kulawy scart...
Jeszcze jedno - Candle , sprawdź na tej Atarce NTSC czy przez Gonbesa widzisz obrazek Rybagsa W CAŁOŚCI. Mam paskudne przeczucie, które spowodowane jest przez trzy fakty:
1. Mój screen bez separatora powyżej (są dwa - self test i falcon) - nie widać podpisu.
2. Te zabawy z separatorem, gdy złapałem niby stabilny obraz - przycięty po bokach. Przy wczytywaniu falcona zaczęło rwać jak cholera - tym bardziej im więcej linii było na ekranie
3. Mój eksperyment z DVD - film na youtubie, parę stron wcześniej w tym wątku - tytułowy ekran stabilny a potem na następnym rwie - wiesz czym się różnią? Tak jest - tytułowy ekran manty z logo zajmuje standardowe 3:4, a następny ma obraz na cały ekran poza granice kineskopu.
-- RE:
Chwilowo musiałem niestety zawiesić broń - nie mam czasu dalej eksperymentować - real life... Kombinujcie panowie, może coś się jeszcze z tego urodzi
The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem