Ponieważ w komentarzach na AO przewinął się temat ostatnich Śląskich Spotkań Atarowców w Katowicach (w skrócie: ŚSAwKa ;D ) co powiecie na:
1. Kolejny na przełomie marca, a więc za 2-3 tygodnie ? (piątki: 12.03.2010, 19.03.2010, 26.03.2010 ? inne dni ?)
Z miłym zaskoczeniem zauważyłem, że godzina 19:00 to dla atarowców nie jest zbyt wczesna (czego się obawiałem) i jak przyszedłem na 19tą to już stół był "okupowany" :D Jednakże jeżeli faktycznie CR miałby być tylko lokalem przejściowym, to przesuwamy godzinę rozpoczęcia na 20tą (choć i tak wszystko zaczęło się po 20tej, bo tą godzinkę od 19tej to część ferajny jeszcze się schodziła/zjeżdżała)
Pytanie następne: sztabiki nam wychodzą super, pomimo wszystko są to tylko jednak gadki-szmatki, a powiem szczerze, pozazdrościłem innym sztabikom spotkania ze sprzętem - czy wobec tego:
2. Szukać (dzwonić) po lokalach, gdzie pozwolą nam podłączyć się z atarkami (czy to "obciachowo" z emulatorem na lapkach) do prądu, czy jest jakaś szansa zadekowania się u kogoś ?
Warunek obowiązkowy: ponieważ nasz kochany sprzęcik do wyświetlania ma niemały pobór mocy, w przypadku zadekowania się u kogoś gospodarz je i pije na koszt gości.
Co o tym myślicie ?
Press play on tape...