czesc, szukam powyzszego emulgatora pod Symbiana s60.
Kiedys byl dostepny na ipmart-forum.pl, lecz link padl.
Ma ktos moze instalke sisx ?
z gory dzieki :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Emulacja - 8bit » Atari 800 emulator v1.0 by Jaroslaw Pelczar
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czesc, szukam powyzszego emulgatora pod Symbiana s60.
Kiedys byl dostepny na ipmart-forum.pl, lecz link padl.
Ma ktos moze instalke sisx ?
z gory dzieki :)
Zajrzyj o tutaj na sam dół strony.
Link na dole tej strony i AVG wypluł się:
Niebezpieczeństwo: Funkcja AVG Search-Shield wykryła aktywne zagrożenia na tej stronie i zablokowała dostęp dla Twojego bezpieczeństwa.
Otwierana strona została zidentyfikowana jako zagrożenie (exploit lub phishing wykorzystujący metody socjotechniczne) i dla Twojego bezpieczeństwa została zablokowana. Bez ochrony, takiej jak AVG Security Toolbar i AVG, komputer byłby narażony na atak hakerów i utratę danych, a użytkownik na kradzież tożsamości. Aby kontynuować, postępuj zgodnie wybranym zaleceniem.
Adres IP: 208.73.210.125
Aby uzyskać dodatkowe informacje kliknij tutaj.
Sugestie:
* Kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce, aby powrócić do poprzedniej strony i wybrać inne łącze (zalecane).
* Jeśli chcesz zignorować ostrzeżenie i przejść do strony, kliknij tutaj (niezalecane) Uwaga: System AVG będzie nadal blokował niebezpieczną zawartość poc
link nie dziala ;) Przynajmniej u mnie :)
Znalazlem tutaj:
http://chomikuj.pl/cypeczek/Aplikacje+Symbian
W celu instalki, cofnac date(ja cofnalem na e51 do 16/03/2008 i smiga).
Pozdrawiam,
Nie wiem, czy to ten sam, ale jak coś - też załączam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 8bit » Atari 800 emulator v1.0 by Jaroslaw Pelczar
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 62 zapytań