1

elo,
Czy ktoś przypadkiem nie sfilmował na Quaście jak wyświetlali Numena (nowego:)) ?
Chętnie bym zgrał sobie :)

: 404. Stopka not found

2

A co? Chcesz na warezy wrzucic kinówkę? :D

3

juz lezy na tt.down.......a zwie sie:

Numen.The.Movie.2003.DVDRip.Xvid.Ac3-TQA :)

gep/lamers^dial

4

Nie no. Tak sie nazywa to co puscili na party...

5

Laoo sfilmowal, ale tylko polowe, bo sie wszystkie tasmy skonczyly : / napisz laoo@scene.pl to Ci wytnie : p

6

Wlasnie, gdyby ktos chcial upublicznic filmy z party, to dysponuje maszyna na dosc szybkim laczu, na ktora moglbym to wrzucic, a ludziska mogliby z niezlymi transferami to masowo sciagac.

7

tam gadasz...jak zapewne wiesz 10-cio megabitowego łącza w Polsce raczej nie uświadczysz...chyba że masz plecy u Szinora,on nie takie rzeczy trzyma w tornistrze:)

gep/lamers^dial

8

Buhahaha.... Szajnor na Prezydenta !!!!  :P   :lol:

BTW. krotkie filmowe wstawki z "chrztu" nowych scenowcow sa juz gotowe do pobrania (na KLOSZU), ale dotycza glownie wyzej wspomnianego...   :P

9

Wlasnie, gdyby ktos chcial upublicznic filmy z party, to dysponuje maszyna na dosc szybkim laczu, na ktora moglbym to wrzucic, a ludziska mogliby z niezlymi transferami to masowo sciagac.

To sie niezle sklada, bo dzisiaj zlozylem moj film z party. Daj snaila ma priva, to przysle Ci plytke.. OK?

10

No to spiiiiiiiid chłopaki, chcę to obejrzeć!!

There's special place for me in hell. It's called the throne.

11

tam gadasz...jak zapewne wiesz 10-cio megabitowego łącza w Polsce raczej nie uświadczysz...chyba że masz plecy u Szinora,on nie takie rzeczy trzyma w tornistrze:)

Czego chcesz - nie przypuszczam, zeby TPSA w Ornecie miala wiecej niz 4 MBit polpaku, wiec nie dziw sie, ze Shinorcio ma tak wypaczona psyche ;) Boje sie, ze jakby mu sie wspomnialo o laczach klasy STM4 (622 Mbit), ktore posiada kilka MAN-ow w Polsce, to padlby na zawal, albo skrzyzowal dwa palce i krzyczal: "zgin przepadnij zmoro nieczysta, odejdz precz szatanie i heretyku" ;)

Do laoo: Rzucilem ci my addy na "priv-a" ;)

12

To ja poproszę linka jak już gdzieś będzie wystawiony ;)

: 404. Stopka not found

13

Oczywiscie, gdy juz bedzie to dam znac, ale linka moge podac juz teraz:

http://www.atari.justdied.com/qp2k3/video/

;)

14

ehz gdybym siedizal teraz we Wrocku, wrzucilbym na kilka tygodni na lacze 10Mbit na uczelni, ale via modem przy 3kb/s uploadize to nie da rady :O Laoo gogo wysylaj. W sumie to na szczescie juz to widzialem 2 razy :)

15

Mac to zaloz topic jak bedzie : P

16

Mac to zaloz topic jak bedzie : P

Rozglosze gdzie sie da - na forum, newsach AA, ircu, newsach itp ;)

17

Adres panowie... adres... Do kogo mam ta plytke poslac?  ;)  ;)

18

Adres panowie... adres... Do kogo mam ta plytke poslac?  ;)  ;)

Laoo ! Sprawdz swojego "priv-a" z forum - tam Ci podalem co i jak.

19

Film juz poszedl Poczta Polska.  Niebawem MacGyver powinien miec.

Milego ogladania  8)

20

Poczta Polska powiadacie????? dilejjjjjjjjjj bedzie jak sto diabłów a do tego bedą siedzieli i oglądali to na poczcie,spodziewając sie jakiegos filmu XXX...:)))))

gep/lamers^dial

21

Mak Gajweeeeeeeeeeeeeeeeeeer!! Ty wiesz do kogo jako następnego wysyłasz, nie? ; ))))))))))))

22

Mak Gajweeeeeeeeeeeeeeeeeeer!! Ty wiesz do kogo jako następnego wysyłasz, nie? ; ))))))))))))

Jak przyjdzie to nikomu nie podsylam ;P Wrzucam na serwer i sciagajta ;P

23

Nawet mnie? Poczekaj, jak będziesz tylko coś chciał ; P

24

Nawet mnie?

A co za roznica ? Wszystkich atarowcow traktuje tak samo, nie uznaje podzialu na lepszych i gorszych ;)

25

Nawet mnie?

A co za roznica ? Wszystkich atarowcow traktuje tak samo, nie uznaje podzialu na lepszych i gorszych ;)

Nawet Dubickich???:)

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.