czy ten wynalazek VBXE ma jakąś stronę domową z opisem i JAKIMIKOLWIEK informacjami na jego temat? czy tylko dla zaufanych...

2

Hyh , przy twoim zamilowaniu do czytania manuali.....

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

3

Przy takim podejściu nie liczyłbym na jakiekolwiek efekty czytania manuala.
Nawet ja - zupełnie niezainteresowany VBXE jakoś bez żadnego problemu znalazłem dokumentacje i poczytałem sobie trochę - jest ona tak precyzyjna jak mało która i dokładnie opisuje wszystko.

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

4

http://spiflash.org/block/15.html bardzo lajkonicznie, ale coz - jakos tak na wszystko czasu nie starcza
bedzie wiecej jak pojawia sie jakiekolwiek sugestie z waszej strony

przechodze na tumiwisizm

5

Candle - bo faktem jest niestety, że news na stronie projektu datowany jest na "23 czerwca 2007" i szkoda, że nie ma możliwości właśnie stamtąd zassać aktualnego softu. Wiem, że Elektron z drugiej strony dba o użytkowników karty dostarczając osobiście mailem uaktualnienia, lecz nie wiem czy nie łatwiej po prostu uaktualniać wspomnianego sajta ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

6

No chyba lepiej... Ludzie maile wszak zmieniają "czasem".

7

Tralala, ja się na tym nie znam, nie mam czasu, zarobiony jestem - a Candle z własnej inicjatywy coś zrobił - brakuje może działu "pliki" ale to mam nadzieję wkrótce się zmieni.

Co do tamtej starej strony to po prostu zniknie i tyle.

pomidor

To może podsyłaj mi informację co zmienić, to to zrobię, ok? :)

9

A ten, czemu nie wrzucone są manuale poprawiane przeze mnie? ZTCP to nie wnosiliście poprawek?

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

10

Dely, ZTCP ja to owszem, wnosilismy :(

przechodze na tumiwisizm

11

A przypomnisz? Bo albo wprowadziłem i nie przesłałem, albo nie wprowadziłem :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

12

chodzilo o to ze linie lataja w tabelkach i electronu piszczal ze malo czytelne (kololy?) - mowiles ze to tylko na ekranie i na wydruku jest OK, ale na ekranie tez musi byc OK
electronu tez moglby co dopisac (khem khem)

przechodze na tumiwisizm

13

ech gaduły... powrót na ziemię, do tematu...

14

Napisz do Electrona, to przyśle Ci dokumentację aktualną i będziesz wiedział wszystko. Warto też spojrzeć do Draco na stronę na driver S2:. Xxl też coś pisał pod VBXe (np. Jet Set Willy) więc można też do Niego uderzyć po jakieś informacje.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje